Hoppa till innehåll
Ecolean AB logotyp

Maskinsäkerhetsexpert

Publiceringsdatum
26 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Maskinsäkerhetsexpert till Helsingborg

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö.

Vad har Martin Trygg, Director Automation Systems, att säga om hur det är att jobba på Ecolean? 

"Här får du trevliga och kunniga kollegor, avancerad och varierad maskinpark och korta beslutsvägar.

Vi gör många projekt för att lyfta befintlig maskinpark till modern nivå, samtidigt som vi nyutvecklar maskiner med helt ny automationsplattform."

Läs mer om vad Martin och hans kollegor har att säga om Ecolean på https://career.masterhelp.se/ecolean

Arbetsuppgifter
Ecolean arbetar både med materialkonvertering och fyllningsmaskiner och denna tjänst spänner sig över hela spektrat. Du kommer att vara drivande i alla frågor kring maskinsäkerhet, riskanalys, CE-märkning och dokumentation för både nya och uppgraderade maskiner. Jobbet sker i nära samarbete med mekanikkonstruktörer, testingenjörer och automationsingenjörer.

Beroende på kompetens och intresseområde finns möjlighet att kombinera tjänsten med antingen elkonstruktion eller maskinkonstruktion, men det är inget krav.

Din profil
För att lyckas i rollen som maskinsäkerhetsexpert hos oss så tror vi att du brinner för maskinsäkerhet och har en mycket god teknisk förståelse.

  • Du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
  • Du har relevant erfarenhet inom maskinsäkerhet och CE-märkning av maskiner
  • Du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska

Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utvecklas samt sätta din prägel på våra produkter.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, tel. 0720773915.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om Ecolean
Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Med ett starkt fokus på de asiatiska marknaderna, har Ecolean verksamhet i Kina, Vietnam, Indonesien, Sydkorea och Malaysia, samt Pakistan, Kazachstan, Mexiko, Oceanien och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med två av produktionsanläggningarna. Ecolean grundades 1996 och samarbetar idag med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Ecolean AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 jan. 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
https://www.intenso.se/sv

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Helsingborg
Bygg & Hantverk
Företagslogga