Hoppa till innehåll
Continental Bakeries logotyp

Timanställd packare | Biscuit International (fd Gille-Bagaren) | Örkelljunga/Åsljunga

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du sugen på att bli en del av ett härligt team som sprider glädje genom att plocka och packa kakor? Ta chansen att jobba hos vår kund Biscuit International (f.d. Gille) i Örkelljunga/Åsljunga och få dina arbetsdagar fyllda med ett gott skratt och härlig lagkänsla!

Om uppdraget
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Visstidsanställning - deltid
  • Placeringsort: Örkelljunga/Åsljunga
  • Tillgängliga skift: Dag, kväll och natt
Om tjänsten

Som Packare av kakor kommer du att vara ansvarig för att plocka och packa kakor enligt specifika instruktioner och riktlinjer. Du kommer att säkerställa att rätt antal och sortiment av kakor packas och förbereds för leverans. Det är viktigt att du noggrant följer arbetsprocesser och tar ansvar för att upprätthålla hög kvalitet och effektivitet i arbetet. Du kommer att samarbeta med dina kollegor och följa företagets riktlinjer för arbetsmiljö och säkerhet.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av packning och plockning vid löpande band, eller tycker att det kan vara kul med en ny utmaning i vardagen. Du har insyn i hygienrutiner och förstår vikten av noggrannhet och kvalitet. Du är effektiv, noggrann och har förmågan att arbeta i högt tempo. Flexibilitet och samarbetsförmåga är också viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:
  • B-körkort
  • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av t.ex. annat jobb eller studier
  • Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter
Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Continental Bakeries logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Biscuit International (fd Gille) är ett modernt och nytänkande företag med fokus på arbetsmiljö. Vi strävar efter att skapa en professionell och neutral arbetsplats där våra medarbetares välbefinnande är prioriterat. Vår passion för kvalitativa produkter och innovativt tänkande genomsyrar vårt företag.