IT-tekniker

IT-tekniker

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer du att arbeta med support mot slutanvändare. Du kommer även att arbeta med ständiga förbättringar och kvalitetssäkringar av de tjänster som IT-avdelningen tillhandahåller. Supporten ges via telefon, e-post och onsite, därmed ställs höga krav på en god social förmåga att kommunicera med olika individer på olika nivåer.

Din profil
För att passa i rollen har du minst två års erfarenhet av slutanvändarsupport och har som ambition att alltid ligga steget före och fånga potentiella problem innan de uppstår. Du ska ha ett stort intresse för teknik och brinna för att hjälpa dina kollegor i verksamheten. För att trivas behöver du ha ett stort supporthjärta och gilla att arbeta i en miljö där förutsättningarna kan förändras med kort varsel - allt utifrån användarnas behov. Du är kundorienterad samt affärsmässig och arbetar självständigt samtidigt som du är en god lagspelare och gärna delar med dig av dina kunskaper.

Krav

  • Erfarenhet av felsökning, support och administration i Microsoft 365
  • Erfarenhet av support och felsökning i Windowsmiljö
  • Goda kunskaper i Active Directory
  • Vana av att arbeta i ärendehanteringssysstem och fjärrsupportering
  • Svenska och engelska - flytande i tal och skrift
  • Kännedom gällande ITIL-processer
  • Erfarenhet av Windows Server

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökningar behandlas löpande så registrera gärna din ansökan redan idag.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Elvis Smajic på tfn: 0734-159385 eller elvis.smajic@centric.eu.

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du axlar ansvaret onsite? Vill du dessutom arbeta i centrala Helsingborg? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi på Centric söker nu en IT-tekniker till ett tidsbegränsat uppdrag hos vår kund i Helsingborg.

Uppdragsstart är i början av februari och pågår i sex veckor.