Redovisningsekonom till bolag i Lund

Redovisningsekonom till bolag i Lund

Är du nyfiken på att arbeta som konsult i en roll som redovisningsekonom? Då kan detta vara möjligheten för dig att ta dig an ditt första uppdrag. Vi hjälper just nu ett större bolag i Lund att hitta en konsult till ekonomiavdelningen. Du kommer alltså ha din arbetsplats hos kund och vara anställd hos oss på Meritmind.

För att lyckas i just den här rollen är du en person som med ett prestigelöst och strukturerat sätt tar dig an dina arbetsuppgifter samt att du är van systemanvändare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Bankavstämningar
  • Manuella bokningar vid månadsbokslut
  • Erfarenhet av anläggningstillgångar
  • Allmänt förekommande administrativa arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser med fördel att du har erfarenhet från en liknande roll och att du är trygg i samtliga delar i det löpande arbetet. Det är ett krav att du är generellt systemstark och snabbt sätter dig in i att hantera nya samt att du behärskar engelska på mycket god nivå i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som arbetar med god struktur, är service minded och flexibel samt har ett gott öga för detaljer. Utöver detta är du lojal och har god arbetsmoral och är mån om att utföra ett korrekt arbete. Du uppskattar ett gott samarbete och vet vikten av att skapa goda relationer med både dina kollegor och företagets kunder.

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (16 dagar kvar)