Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Speditör till kommande rekryteringar i Helsingborg området

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet från transport- och logistikbranschen och drivs av att arbeta i utvecklande miljöer med breda kontaktytor? Vi söker nu en erfaren speditör till uppdrag i Helsingborgsregionen. Vi har många förfrågningar inom spedition just nu och söker dig som vill utvecklas vidare inom karriären!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Arbetsuppgifter

Som speditör har du ansvar för hela transportflödet, vilket innefattar allt från bokning till leverans och fakturering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar oftast lastplanering, övervakning av transporter och aviseringar, samt följer upp och kvalitetssäkrar inkommande och utgående ordrar. I rollen som speditör hos våra kunder deltar du ofta i daglig förbättring och kvalitetsarbete samt har kontakt med partners, åkare och kunder i Sverige och Europa. Det är inte sällan rollerna inkluderas med merförsäljning till befintliga kunder. Avslutningsvis kommer du att arbeta med kundnöjdhet, genom bland annat regelbundna uppföljningar och ett ständigt fokus på förbättringsarbete.

* Trafikplanering
* Ruttoptimering
* Daglig kontakt med såväl interna som externa aktörer
* Inköp av transportörstjänster mm

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års erfarenhet från liknande roll inom spedition
* God dator- och systemvana
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande med eftergymnasial utbildning inom relevant område

Vi tror att du som söker är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta i en kundnära roll. Du visar på engagemang och kommunicerar väl med kunder då detta är en stor del av arbetet. Därtill har du en positiv inställning till ditt arbete och har lätt för att samarbeta med andra och arbetar proaktivt för att uppnå teamets mål. Naturligt tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker samtidigt som du är flexibel.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juli 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare