Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Operations Specialist / Administratör

Ansök nu

Har du erfarenhet inom administration och är duktig på att effektivisera ditt arbete? Vill du arbeta i en roll med många kontaktytor och varierade arbetsuppgifter? Vi söker dig som har en god känsla för struktur och koordination som du vill bidra med i en nyckelroll.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att TIP har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och TIP en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

TIP Group är ledande inom service och uthyrning av lastbilar, trailers och släpvagnar. Med 50 års erfarenhet i transportbranschen är TIP experter inom uthyrning av tyngre fordon. Huvudkontoret ligger i Amsterdam och de tjänar sina kunder från 92 platser spridda över 17 länder i Europa och Nordamerika.
Du erbjuds ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med möjlighet att utveckla ditt personliga och professionella ledarskap. Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan och kontinuerliga avstämningar med din närmaste chef. Utöver ovanstående erbjuds ett utmanande och varierande arbete med stor möjlighet att utveckla dina arbetssätt och metoder.
Som anställd hos TIP erbjuds du förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Arbetsuppgifter

I rollen har du hand om flertalet administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att du har hand om inkommande samtal från kunder och ger dem bästa tänkbara service och support. Du ansvarar för att matcha fakturor från kunder och samarbetsparter för att säkerställa rätt belopp och skälighet. Du kommer ha en nära dialog med kunder och ansvarar för mycket extern kontakt med beställare och leverantörer.

* Nära dialog med kunder och leverantörer
* Fakturamatchning
* Agera spindeln i nätet med varierande administrativa uppgifter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning
* God datorvana och teknisk kunskap
* Arbetslivserfarenhet av administration och koordination
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Vi tror att du som söker värdesätter att arbeta strukturerat och tack vare din erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det inte några problem för dig att självständigt driva ditt arbete framåt. I och med att det är en bred administrativ roll med många kontaktytor har du en vana att arbeta med många arbetsuppgifter parallellt. Du trivs med att ha en stödjande funktion och har lätt för att samarbeta med andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare