Hoppa till innehåll

Onsite tekniker / Supporttekniker till Helsingborg

Har du en fallenhet för IT och brinner för att utvecklas vidare inom området? Är du samtidigt en kommunikativ person som är van vid att sätta kundens behov i fokus? På detta uppdrag erbjuds du utvecklingsmöjligheter i en expansiv miljö där du får möjlighet att lära dig mer inom IT i en roll som Onsite-tekniker.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Arbetsuppgifter

Som 1st line support är din främsta uppgift att leverera service i världsklass gällande support och felavhjälpning vid tekniska problem, installationer eller andra IT relaterade beställningar. Oftast är du användarnas först kontakt med IT och arbetar med både dator och telefon som främsta verktyg.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Ge service gällande användarnas IT-relaterade frågor
* Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplat till IT
* Felsökning av såväl hårdvara som mjukvara
* Registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem
* Hårdvaruavhjälpning på såsom printers och projektorer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning med inriktning IT eller data
* Meriterande med erfarenhet med liknande arbetsuppgifter
* Mycket god datorvana
* Kunskap och erfarenhet i exempelvis Windows 10 och Office 365 (meriterande)
* Goda kunskaper i svenska
* B-körkort

Då du spenderar mycket tid ute hos användarna tror vi att du är öppen, serviceinriktad och social. Utöver din goda datorvana ser vi gärna att du har ett pedagogiskt arbetssätt och stort tålamod då du kommer möta användare med olika nivå av IT-kunskap. Därtill är du noggrann och lösningsorienterad med fingertoppskänsla.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (45 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare