Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Mekanikingenjör/konstruktör till JBT

Ansök nu

Är du utbildad ingenjör och har ett stort tekniskt intresse? Lockas du av att arbeta på ett företag som ligger i teknikens framkant och uppskattar engagerade medarbetare? Hos JBT får du möjligheten att arbeta i ett marknadsledande företag inom den globala livsmedelsindustrin!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att John Bean Technologies AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och John Bean Technologies AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

John Bean Technologies AB i Helsingborg är ett globalt företag och ledande kunskapscentrum för utveckling och produktion av utrustningslösningar för livsmedelsindustrin. Ca 90 % av den totala försäljningen utgörs av export och företaget har kontor i över 100 länder. Inom John Bean Technologies AB finns, globala varumärken som Frigoscandia, Stein, DSI och Double D. Med sin marknadsledande position hjälper de välrenommerade kunder världen över och har en marknadsandel på över 50 % av kommersiellt frusna livsmedel.

JBT är ett företag med tydliga värderingar som präglar allt som görs och hur det görs. Företagets core values är "integrity", "accountability", "relentless improvements" och "teamwork" och dessa är en naturlig del av det vardagliga arbetet. Läs mer om JBT här för att förstå mer hur JBT arbetar med detta!


Arbetsuppgifter

En stor del av arbetet är konstruktion i CAD av kundanpassade utrustningslösningar. Du designar utefter inkommande kundorder i flertalet av företagets pågående projekt och underhåller och uppdaterar befintliga produkter. Du får även möjligheten att arbeta lösningsfokuserat vid produktförfrågningar från kunder eller internationella kollegor. Till säljavdelningen bistår du med teknisk information inför nya projekt. Slutligen får du även vara med i spännande forsknings- och utvecklingsprojekt där du på sikt har möjlighet att utveckla specialkompetens inom nya produkter.

Du tillhör Helsingborgskontoret och arbetar nära ett team som består av 12 ingenjörer i 4 olika länder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Ingenjörsexamen, gärna inom maskinteknik
* Några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som mekanikingenjör
* Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
* Har goda kunskaper i CAD, där Creo är meriterande
* Kunskaper om konstruktion i tunn plåt är meriterande

För att lyckas i rollen tror vi att du har mycket energi och är självgående. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Vidare trivs du också med att arbeta i team och tycker om att bygga relationer internt inom organisationen. Du är flexibel och lyhörd inför förändrade behov och prioriteringar, vilket gör att du med lätthet kan skifta fokus mellan arbetsuppgifter och projekt. Avslutningsvis tycker du om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort.

Övrig information

Start: Omgående med viss hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskiningenjör, mekanikingenjör, ingenjör, teknik, Helsingborg, Skåne, heltid, JBT

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare