Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Lagermedarbetare till AO Sverige AB

Ansök nu

Vill du bli en del av en organisation som präglas av högt engagemang och gemenskap? Har du truckkort och ett intresse för att lära dig mer om VA-branschen? AO Sverige AB som är kända för sitt stora sortiment inom byggvaror och goda kundservice söker nu en lagermedarbetare. Bli del av ett familjärt team och ansök redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att AO har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och AO en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Brødrene A & O Johansen A/S är en av de ledande grossisterna inom byggbranschen. Företaget grundades 1914 och har 5 filialer i Sverige och 51 filialer i Danmark. I Sverige finns företaget i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Borås och Partille. Kärnkompetensen är mark/VA, vattenförsörjning, verktyg och VVS. Totalt har A & O ca 625 medarbetare, varav ca 33 i Sverige. A & O är kända för sitt stora sortiment, sin goda kundservice samt butik och lager i närheten av kund vilket i sin tur medför korta leveranstider. Läs mer på www.aonet.se

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av allmänt lagerarbete i form av hantering av inleveranser, plocka och hantera ordrar, truckkörning, ta emot kunder på lagret och i butiken, veckoinventering samt följesedelshantering. Vidare är du behjälplig vid utkörning av gods med lätt lastbil. I rollen har du ett nära samarbete med de två andra lagermedarbetarna i teamet samt övriga kollegor på arbetsplatsen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Truckkort (motvikts- och skjutstativtruck)
* B-körkort
* Svenska flytande i tal och skrift
* Meriterande om du har erfarenhet av arbete i VA-branschen

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta dina kollegor, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Vi tror också att du som person är social, tillmötesgående och uppskattar att skapa god kontakt med kunder. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Avslutningsvis, det som framhäver dig mest är ditt driv, ditt engagemang och ditt intresse för att lära sig nya saker.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lager, lagermedarbetare, logistik, transport, lageransvarig, truckkort, warehouse, VA, anläggning, Movex, Malmö, heltid

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare