International Account Manager / Key Account Manager till B&S Group

International Account Manager / Key Account Manager till B&S Group

Har du erfarenhet av försäljning inom konfektyr och vill arbeta på ett globalt företag? Vill du positionera B&S produkter på den skandinaviska marknaden? Här erbjuds du en möjlighet att vara med på en spännande resa, tillhöra ett team med stort driv och engagemang samt arbeta i en roll som innebär både högt tempo och spännande kunddialoger!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Top Brands Scandinaiva AB som är en del utav B&S Group.

Om företaget

B&S Group är en internationell koncern som samarbetar med världens premiumvarumärken inom konfektyr, skönhet, sprit, personlig vård och hälsa. De marknadsför, säljer och distribuerar produkter till tax-free butiker, slutkunder och grossister. Med ständigt fokus på kontinuerlig utveckling och introduktion av nya produkter hittar de kundanpassade lösningar för distribution av sortimentet. Deras fokus ligger på långsiktigt partnerskap och strävande efter hållbar och lönsam tillväxt. B&S Groups detaljhandelsgren är specialiserad på taxfree- och resemarknaden för internationella och nationella flygplatser.

I denna tjänst är du anställd i Top Brands Scandinavia AB som är en del utav B&S Group men kommer att driva försäljning för B&S Group. Se mer om B&S här:

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att ansvara för att driva och bygga en stark kommersiell utveckling tillsammans med dina kunder. Du ansvarar för försäljningen inom B&S Group och kommer att arbeta med både befintliga kunder såväl som uppsökande av nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering, bokning och genomförande av möten till att skriva offerter. Du arbetar proaktivt och skapar mervärde för kunderna genom att bygga och bevara goda kundrelationer. Vidare kommer du genom en hög aktivitet och bearbetning av marknaden bygga vidare på vår ledande position på marknaden tillsammans med dina kunder, med målet att driva en lönsam utveckling.

* Ansvar för hela säljprocessen
* Hitta kundanpassade lösningar för distribution av produkter
* Positionering av B&S Groups produkter på den skandinaviska marknaden
* Analysera strategier och resultat

Du ingår i ett team bestående av andra säljare, säljassistenter och rapporterar till din chef som har placering i Holland. Regelbundna resor och övernattningar förekommer i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flera års erfarenhet av försäljning av konfektyr eller liknande
* Erfarenhet av uppsökande försäljning inom FMCG
* God dator- och systemvana
* Du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift
* B-körkort

Vi tror att du som söker drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer, vilket grundas i ditt intresse för försäljning samt analytiska förmåga. Du tar stort ansvar för ditt arbete och räds inte att ta egna initiativ för att komma framåt. Du är ambitiös och har en entreprenörsanda som speglas i din vilja att nå framgång och goda resultat. Som person är du resultatfokuserad och uppskattar att arbeta i en vinstorienterad kultur med stark lagkänsla där du är delaktig i företagets utveckling. Vidare har du en god social förmåga, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder och kollegor. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du utgår hemifrån - Huvudkontoret ligger i Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.