Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Finsktalande Key Account Manager till TopBrands Scandinavia

Ansök nu

Är du finsktalande och arbetar med försäljning inom FMCG? Är du målinriktad och brinner för att bygga långsiktiga relationer? Då kan TopBrands, ett företag som präglas av driv och engagemang, erbjuda dig en nyckelposition för den finska marknaden. Vi söker dig som vill vara en del av TopBrands resa framåt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TopBrands Scandinavia AB.

Om företaget

Topbrands Scandinavia AB är en helhetspartner inom kosmetik, hygien- och hushållsartiklar för kunder i Sverige, Norge, Finland och Danmark. De har ständigt fokus på kontinuerlig utveckling och introduktion av nya produkter samt att hitta kundanpassade lösningar för distribution av deras sortiment. Utbudet består av kända varumärken, private label, egna varumärken samt populära licensprodukter. TopBrands är en utav Nordens största aktörer inom partihandel av hygien- och hushållsartiklar.

Huvudkontoret ligger i Höganäs och har i dagsläget 30 medarbetare.

Se mer om TopBrands här:

Arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen av TopBrands produkter till huvudsakligen befintliga kunder på den finska marknaden. Du för dialoger med existerande och potentiella kunder för att på bästa sätt tillgodose deras behov samt utöka försäljningen av TopBrands produkter i butikerna. På central nivå förhandlar du priser och avtal samt skapar säljplaner. För att rollen ska passa dig tar du stort ägandeskap för att driva din egen försäljning samt är van vid att förhandla. Genom en hög aktivitet och bearbetning av marknaden kommer du att bygga vidare på TopBrands ledande position på den finska marknaden med målet att driva en lönsam utveckling och bygga en stark kommersiell utveckling med dina kunder. Genom ett starkt affärspartnerskap med kunderna uppnår du uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål.

Du ingår i ett sammansvetsat försäljningsteam på åtta säljare och rapporterar till företagets ledning. Rollen innebär även nära samarbete internt med säljsupport-, kundtjänst- och inköpsavdelningen. Resor och övernattningar ingår i tjänsten.

Urval av arbetsuppgifter:
* Driva försäljning på den finska marknaden
* Följa upp försäljningen kopplat till marginal och resultat
* Driva och bygga stark kommersiell utveckling
* Arbeta mot uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål
* Utöka försäljning av TopBrands produkter i butikerna

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flera års erfarenhet från en roll som Account Manager, KAM eller likvärdigt inom FMCG eller DVH
* God dator och systemvana samt vana att arbeta i CRM-system
* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i finska, svenska och engelska, i tal och skrift

Vi tror att du som söker drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer, vilket grundas i ditt intresse för försäljning samt analytiska förmåga. Du tar stort ansvar för ditt arbete och räds inte att ta egna initiativ för att komma framåt. Du är ambitiös och har en entreprenörsanda som speglas i din vilja att nå framgång och goda resultat. Som person är du resultatfokuserad och uppskattar att arbeta i en vinstorienterad framåtlutad kultur med stark lagkänsla där du är delaktig i företagets utveckling. Du har även en god förhandlingsförmåga. Vidare har du en god social förmåga, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder och kollegor. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du utgår hemifrån - Kontoret ligger i Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare