Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Continuous Improvement Lead

Är du utbildad ingenjör och har erfarenhet av förbättringsarbete? Drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar och vill bidra för att öka effektiviteten i produktionen? Johnson Matthey söker nu sin nya Continuous Improvement Lead. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Johnson Matthey.

Om företaget

Johnson Matthey is a global leader in science that enables a cleaner and healthier world. With over 200 years of sustained commitment to innovation and technological breakthroughs, they improve the function, performance and safety of our customers’ products. Their science has a global impact in areas such as low emission transport, pharmaceuticals, chemical processing and making the most efficient use of the planet’s natural resources.

JM Formox belongs to the division CT (Catalyst Technologies) and they are the world leader in formaldehyde technology. They develop and manufacture catalysts, supply complete plants and provide technical support to customers worldwide.

Arbetsuppgifter

I rollen som Continuous Improvement Lead har du ett övergripande och brett ansvar för att driva förändringsarbete och effektivisera flöden i produktionen. I tätt samarbete med såväl Operations Managern som operatörer och processtekniker identifierar du förbättringsområden i syfte att göra verksamheten mer kostnadseffektiv och produktiv. Du driver olika projekt parallellt och strukturerar leanarbetet. Du agerar såväl strategiskt som operativt för att identifiera förbättringsområden som skapar värde för Johnson Matthey.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant ingenjörsexamen inom teknik, mekanik, kemi eller liknande
* Erfarenhet av förbättringsarbete, såsom Six Sigma, Lean, 5S eller Kaizen
* Bakgrund i producerande verksamhet (meriterande)
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal och skrift

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är framåtlutad, nyfiken och har ett ständigt förbättringstänk i det du gör. Du är handlingskraftig, strukturerad och trivs bäst när du får jobba brett och varierande. Du har ett stort driv och en god kommunikativ förmåga, vilket gör att du har lätt för att coacha andra och få med dig dem på förändringsresan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Perstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 apr. 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare