Applikationsingenjör

Applikationsingenjör

Har du ett intresse för automation och vill vara med och bidra med tekniska produkter och lösningar? Vill du arbeta på ett företag som präglas av samarbete och sätter sin personal främst? Vi söker nu en applikationsingenjör inom montageteknik till ett världsledande företag inom industriell automation och mobilhydraulik!

Om tjänsten

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid som varar cirka 2 år. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör företaget till en trygg och säker helhetsleverantör. Företagets ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda sina kunder det allra bästa.

Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Arbetsuppgifter

I rollen som applikationsingenjör inom montageteknik arbetar du med att ta fram kundanpassade applikationer samt tekniska lösningar. Du stöttar företagets säljare med teknisk support samt med framtagande av offertunderlag. Därtill bistår du även montörer på fabriken i Helsingborg med teknisk support inom montageteknik. Vidare förekommer projektledningsuppdrag främst vid leverans och installation av ”Turn key-applikationer”. I rollen ingår också sammanställning av teknisk dokumentation.

* Ta fram kundanpassade applikationer samt tekniska lösningar
* Teknisk support till företagets säljare och montörer
* Projektledningsuppdrag vid leverans och installation av ”Turn key-applikationer”
* Sammanställning av teknisk dokumentation

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant utbildning, exempelvis högskoleingenjör inom maskinteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Arbetserfarenhet av likande arbetsuppgifter
* Kunskap inom 3D CAD
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* Meriterande om du har erfarenhet av Autodesk, Inventor och Vault
* Meriterande om du har erfarenhet inom CE-märkning och 2B-intyg

För att trivas i rollen är du noggrann och arbetar strukturerat i ditt dagliga arbete. Du tycker om att göra ett ordentligt arbete och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Som applikationsingenjör har du kontaktytor både internt och externt och därmed är det viktigt att du är serviceinriktad. Du är uppmärksam och tillmötesgående och ser det som en självklarhet att hjälpa andra, både kollegor och kunder. Vidare är du driven i ditt arbete och ser till att arbetet blir färdigställt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.