Hoppa till innehåll
Bostik AB logotyp

Redovisningschef till Bostik AB

Bostik AB söker nu efter sin nästa redovisningschef. Du får en nyckelroll i organisationen och blir tillsammans med CFO ansvarig för att driva ekonomifunktionen i rätt riktning för att nå uppsatta mål. I denna roll så kommer du att ha stor möjlighet att vara med och påverka och bidra till resultatet. Du kommer att ha personalansvar för två ekonomiassistenter och en Financial Controller. Kulturen hos Bostik präglas av högt engagemang och en positiv stämning där alla hjälps åt.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Övergripande ansvar för redovisningen för Bostik Norden
  • Ansvar för månads- och årsbokslut
  • Implementera och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
  • Övergripande ansvar för rapportering av skatter och moms
  • Agera bollplank till teamet och vara operativ vid behov
  • Leda och utveckla personalen i teamet om 3 personer
Vem är du?

Vi söker dig som har haft en liknande roll i ett större internationellt bolag och är mycket trygg i redovisning och dess regelverk. Du är en kommunikativ och omtyckt ledare som drivs av att utveckla människor men även processer och rutiner. Dina Excelkunskaper är goda och har du erfarenhet från SAP är det meriterande. Svenska och engelska behärskar du på en hög nivå i såväl tal som skrift.

Personligheten är viktig i denna roll och vi söker efter någon som drivs av att leda personal. Du har gedigen erfarenhet inom området och förmågan att entusiasmera och coacha. Som person har du ett eget driv och vill kunna påverka och utveckla. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Bostik AB med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Wendela Tronje på telefon 0766-507438 eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 apr. 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, tätningsmedel samt spackel, fix & fog. Bostik servar bygg, gör-det-själv- och industrimarknaden med sina produkter. LIP är ledande tillverkare inom kakellim, vattentätningssystem och golvavjämning. Både Bostik och LIP ingår i den franska koncernen Arkema SA.

I Bostik Nordic inkl. LIP ingår totalt 4 länder; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Organisationen omsätter omkring €60 miljoner och totalt inom Norden är vi 170 medarbetare. Bostik har kontor i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat. Vidare har LIP kontor i Nørre Åby där det också finns produktion, utveckling samt administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare