Ekonom sökes till vikariat till fastighetsbolag i Helsingborg.

Ekonom sökes till vikariat till fastighetsbolag i Helsingborg.

Ekonom sökes till vikariat till litet fastighetsbolag i Helsingborg
Är du ekonom med intresse för fastighetsbranschen. Har du erfarenhet av att sköta löpande bokföring, löneutbetalningar, skatter och moms? Är du självständig, noggrann och uppskattar att arbeta med olika arbetsuppgifter? Då ska du söka den här tjänsten!

Beskrivning
Vi söker dig som har en gedigen bakgrund som ekonom och som väl behärskar de moment som följer med denna typ av tjänst, vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter inom fastighetsbranschen. Det här är jobbet för dig som är självgående och kan ta egna initiativ. Du är en strukturerad och noggrann person. Vi är litet team som arbetar nära varandra på daglig basis, social kompetens är därmed ett måste. Tjänsten är ett vikariat på 10 månader.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för hela löneprocessen, ansvara för hyresavisering, sköta in- och utbetalningar, löpande bokföring och förbereda bokslut samt ansvara för avstämningar, fakturagranskning, arbetsgivardeklarationer, moms och skatt.

Vi kan erbjuda dig ett vikariat på 10 månader på stans bästa läge, där du får möjlighet att arbeta med flera olika arbetsuppgifter och själv planera din arbetsdag. Vi är ett litet team på tre personer där alla ska kunna trivas och arbeta väl med varandra. Tjänstens omfattning är minimum 75 %.

Kravprofil

  • Ekonomiutbildning eller motsvarande.


  • Erfarenhet av fakturahantering och löneansvar.


  • Vana att arbeta i olika ekonomisystem.


  • Du behärskar Office-paketet och särskilt excel.


  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift.


Meriterande

  • Erfarenhet av fastighetsbolag.


  • Erfarenhet av programmen VISMA och REAL.


  • Flerårig erfarenhet av löpande bokföring.


Lön
Enligt avtal.
Friskvård.
Tjänstepension.
Möjlighet att arbeta hemifrån en dag i veckan.

Tillträde och omfattning

1 juni 2023 t.o.m. 31 mars 2024

Ansökan
Skicka din ansökan i form av personligt brev med bifogat CV via e-post till jonas.westerlund@bofastighet.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Har du som sökande några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på angiven mejladress.

Kontakt

Tel: 042 21 42 00 – för frågor om tjänsten

E-post ansökan: jonas.westerlund@bofastighet.se

Hemsida: www.bofastighet.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Westerlund
Telefon 0707622142
Email Mejla Jonas Westerlund
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.bofastighet.se
Sista ansökningsdag 16 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bo Larsson Fastighetsförvaltning

Bo Larsson Fastighetsförvaltning är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar tjugoen hyresfastigheter i Helsingborg samt en i Landskrona. Verksamheten har pågått sedan 1956 och har som huvudsakligt syfte att förvalta och förädla fastigheter med ett uttalat mål om långsiktigt ägande. Förvaltningen sker från Drottninggatan i Helsingborg. Vi består av ett litet team som sköter den ekonomiska såväl som den externa förvaltningen.