Hoppa till innehåll
Bilia Ferdinand Syd AB logotyp

Sälj- och leveransadministratör Porsche Center Helsingborg

Ansök nu
Porsche Center Helsingborg satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en ny kollega till vårt team. Vi söker dig som vill följa med på resan och vara med att utveckla verksamheten och bidra till en bättre upplevelse för våra kunder och kollegor. Vi söker dig som är glad, positiv och en mycket serviceinriktad person som med stort engagemang delar vår passion för Porsche. Sedan 2021 är Porsche Center Helsingborg en del i Bilia, en av Europas största bilåterförsäljare.

Dina arbetsuppgifter

Som sälj- och leveransadministratör ansvarar du för att bidra till ökad effektivitet och kvalité i leveransprocessen med fokus på kundnöjdhet. Tillsammans med säljorganisationen på Porsche Center Helsingborg verkar du för att utveckla affärer samt deltar i utvecklingen av både befintliga och nya processer samt rutiner. Du samarbetar med både interna kollegor och externa kontakter.

Vad vi önskar av dig

För att trivas i rollen som sälj- och leveransadministratör har du en vilja att supportera och motiveras av att leverera bra kvalité och service till kunder och säljare. Du gillar att skapa och upprätthålla relationer, är administrativt lagd och vill alltid uppnå kundnöjdhet. För dig är noggrannhet grundläggande och du för alltid ett strukturerat arbetssätt. Som sälj- och leveransadministratör är det viktigt att du är flexibel och trivs med ett varierande arbetstempo. För den här rollen vill vi att du har ett sinne för att administrera och känner dig trygg med att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs med att ha ett tätt samarbete med dina kollegor samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Du talar och skriver flytande på svenska och behärskar det engelska språket.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare och på heltid med placering på Porsche Center Helsingborg.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Johan Persson, Platschef Porsche Center Helsingborg, 010-497 97 54.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att Du skickar in Din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Johan Persson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare