Vi är ett team med bra gemenskap som gillar att jobba tillsammans! Vi söker nu en till kollega som också gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs. Är det du? Läs vidare och sök tjänsten som Elektriker idag!

Om tjänsten

Som Industrielektriker på Bilfinger kommer du att arbeta med installation, felsökning, reparation, tillsyn, skötsel och underhållsarbete både på våra elverkstäder samt ute i fält. Du arbetar med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du planerar, utför och återrapporterar arbetet tillsammans med din arbetsgrupp. Du kommer att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete och förväntas arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete. I tjänsten kan det förekomma resor och beredskap.

Vad vi medför

Du kommer bli en del av en grupp som samarbetar och hjälper varandra. Det är en glad stämning och vi gillar att hitta på saker även utanför arbetet. Gruppen består idag av 14 medarbetare.

Det finns goda möjligheter för utveckling inom rollen om man skulle vara intresserad av det. Vi har ett förmånligt kollektivavtal där bland annat övertid kan tas ut i kompsaldo alternativt lön och vi jobbar halvdag innan röd dag. Vi har också en bra sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Vad du medför
  • Minst 5 års erfarenhet från el/automation inom industri
  • Kunskaper i svenska och engelska - tal och skrift
  • B-Körkort
  • God PC-vana
  • Kunskaper i affärssystemet SAP är meriterande
  • Intresse för hälsa-, miljö- och säkerhetsfrågor

Vi lägger stor vikt kring personliga egenskaper och ser att du är en driven och lösningsorienterad person med en mycket god samarbetsförmåga. Du har lätt att kommunicera med din omgivning och vill vara en del av ett team där alla hjälps åt. Med analytiskt tänkande och teknisk förmåga har du lätt för att ta eget initiativ. Du värdesätter både säkerhet och service. Du har goda kunskaper inom instrument och felsökning.

Övrig information

Tjänsten är heltid och tillsvidare med stationeringsort Helsingborg. Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Thulin, Group Manager Tel: +46 737191903

Ansökan

Sista dag för ansökan är 2023-02-10. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Lägg in din ansökan via sidan https://nordics.bilfinger.com/

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nordics.bilfinger.com/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ingår i Bilfingerkoncernen som är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner.
Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge och Finland, har vi 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore.

Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, ingenjörskonst, produktion, montering, underhåll, revisioner – men även miljöteknik och digitala applikationer. På Bilfinger är vi engagerade i att skapa värde och att kontinuerligt arbeta med förbättringar tillsammans med våra kunder. Fokus på hälsa, säkerhet och miljö är en viktig del av våra leveranser och även det som gör oss konkurrenskraftiga.