Hoppa till innehåll
Vi på ATS Tjänster i Helsingborg behöver förstärka vårt duktiga team med en mättekniker inom eldistribution. Vi söker nu en engagerad ny medarbetare som trivs med att arbeta självständigt, vilket till stor del innebär att du planerar arbetet på egen hand.

Om tjänsten

Teamets huvudsakliga arbetsuppgifter är att med hjälp av modern teknik och mätinstrument utföra inmätning av kablage, skarvar och stationer samt utsättning av kraftkablar för både låg- och högspänning.

Teamet arbetar även med inmätning och utsättning av ledningar som exempelvis fjärrvärme, gas och fiber. Tjänsten innebär också att hantera ritningsdokumentation, utföra riskanalyser och egenkontroller.

Din profil

Vi söker dig som har en mätingenjörsutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du som söker är tekniskt lagd, har hög initiativförmåga och arbetsmoral, är lösningsorienterad och trivs med ett ansvarsfullt arbete. För att trivas i rollen bör du gilla att vara utomhus, ha lätt för att kommunicera och en vilja att arbeta självständig. Om du har utbildningar såsom ESA, Arbete på väg eller tidigare erfarenheter inom branschen så kan det vara meriterande, men det är inget krav.

Körkort B är ett krav.

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Kent Svensson, affärsenhetschef ATS Tjänster, 072-5334448.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare