Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Två däckmontörer sökes till Autopara Däckservice

Ansök nu

Gillar du att arbeta i ett högt tempo och har ett intresse för bilar? Då tror vi att denna tjänsten är något för dig!Om tjänsten:
Vintern närmar sig och vi söker nu efter duktiga däckmontörer för säsongsarbete med start den 25/9 och som sträcker sig till början/mitten av december.

Du kommer jobba hos vår kund Autopara som är en etablerad däckfirma i Helsingborg. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa kunder med däckbyte, ge god kundservice och tvättning samt lagerhantering av däck. Arbetet är förlagt på dagtid, men då det är säsong kan även övertid erbjudas.

Vem är du:
Vi söker dig som är stresstålig, arbetsvillig och som inte är rädd för att smutsa ner dig. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt sätt gentemot kunder och kollegor. Vi ser gärna att du som söker till exempel har läst fordonsprogrammet, jobbat med däckbyten eller har ett privat intresse för bilar. Det viktigaste är att du har ett stort engagemang för arbetet.

Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är B-körkort och god fysik. Har du erfarenhet av krängning och balansering av däck är det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Denna rekrytering innefattar tester & videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra test och videointervju omgående för att öka dina chanser.

Om Autopara:
Autopara är en heltäckande däckfirma för alla typer av fordon som grundades år 1926 och vi har sedan dess servat bilismen i Helsingborg och nordvästra Skåne med däck och fälgar. Deras genuina intresse för däck, fälg och motorsport talar för en god service även när du kommer med ditt udda och speciella entusiastfordon både när det gäller ögonstenen från förr eller den nya generationen av stylingbilar.

Om Adecco:
Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Tjänsten som däckmontör är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Caroline Ödahl på caroline.odahl@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
däckmontör, däckskiftare, montör, däck, bilfirma, däckfirma, fordon, Helsingborg, Adecco, extrajobb, säsong

Mer info
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare