Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare till lager i Helsingborg

Om tjänsten
Som truckförare kommer du att arbeta med truckkörning, orderplock samt sedvanliga arbetsuppgifter inom lagerarbete. Du kommer att arbeta i ett kyllager i Helsingborg. Anställningen är på heltid initialt med en 6 månaders visstidsanställning med start omgående. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och helgarbete kan förekomma.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- truckkörning med A1-2
- orderplock
- lossning och lastning

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som truckförare. Du har truckkort med behörighet A1-4 samt körkort och tillgång till bil.

Vidare ser vi att du är lyhörd, har god arbetsmoral och har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du kan arbeta både självständigt som tillsammans med kollegor med stor samarbetsvilja. Vi tror att du är en god lagspelare helt enkelt som tar ansvar för din egen arbetsinsats och vågar både fråga som ta eget initiativ i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare, Anna Bengtsson, anna.bengtsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare till lager i Helsingborg, Lagerarbetare, Orderplock, truckförare, Helsingborg, Adecco.

Mer info
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare