Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare till kommande uppdrag

Om tjänsten
Vi söker nu truckförare till kommande uppdrag i Helsingborg, Höganäs, Ängelholm och Landskrona med omnejd. Som truckförare kommer du att arbeta med truckkörning främst av motvikstruck (B1). Arbetsuppgifterna kan även innefatta lastning och lossning samt orderplock. Anställning är en 6 månaders visstidsanställning på heltid med start omgående.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning, motvikstruck (B1)
- Lastning och lossning

Tjänsten som truckförare är en heltidsanställning som inleds med en 6 månaders visstidsanställning. Som ambulerande konsult är du anställd av Adecco men utför arbete hos våra kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde eller avdelning. För den aktuella tjänsten är arbetstiderna förlagda på både dag- och nattid främst 2-skift och 3-skift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra motvikstruck (B1) och som tycker om att ta ansvar för din egen arbetsinsats. Som person vågar du både fråga som ta eget initiativ i ditt arbete. Du har en god arbetsmoral och är inte rädd för ett fysiskt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
-Truckkort B1
- Erfarenhet av truckkörning av motvikstruck
-Körkort och tillgång till bil.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Anna Bengtsson, anna.bengtsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, motvikstruck, lager, lagerarbetare, truckkort, Helsingborg, Höganäs, Ängelholm och Landskrona, Adecco

Mer info
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare