Hoppa till innehåll

Teknisk Säljare

Vi erbjuder

Ett mycket roligt och omväxlande arbete där du blir en nyckelperson som får möjligheten att både etablera, utveckla, och arbeta med skräddarsydda lösningar inom HVAC marknaden, med fokus på produkter inom värme- och kylsystem och energilagring.
Hos oss får du stor frihet under eget ansvar där du får tillgång till en ledning med gedigen branscherfarenhet och ett ledarskap där det finns grundtillit till dig som medarbetare. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och förmåner samt tjänstebil. Du kommer även att ha möjlighet till distansarbete.

Dina arbetsuppgifter

Här har du möjligheten att tillsammans med ledningen få vara med att forma och etablera ett nytt affärsområde i en spännande utvecklingsfas inom ABG-koncernen.
Du kommer i din roll identifiera nya potentiella kundgrupper där du har en konsultativ roll och guidar kunden till skräddarsydda lösningar. Du kommer att få både stöttning, kunskap och expertis från din närmsta chef samt även från vår leverantör och fabrik i Danmark.

Du bearbetar beslutsfattare och påverkare inom konsultledet (kyla-, värmeenergi) och fastighetsägare. ABGs mål är att etablera sig på marknaden för att på sikt växa med fler anställda i det aktuella marknadssegmentet, något som Du kommer att bli en viktig del av.

Lämpliga bostadsorter är i Halmstad, Varberg eller Helsingborg med omnejd. Tjänsten innebär en del resor inom Sverige samt till fabriken i Danmark.

Din Profil

Vi söker dig som har en god erfarenhet av tekniska produkter och lösningar. Du arbetar antingen med teknisk försäljning, som konsult eller projektledare. Jobbar du inom HVAC marknaden, med fokus på produkter inom värme- och kylsystem samt energilagring är detta starkt meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värderar även övriga egenskaper och förmågor som:

  • Ditt tekniska intresse och din kunskap gör att du har förmågan att förstå nyttan med produkter, identifiera kunderna och skapa långsiktiga affärsrelationer
  • Du har ett eget starkt driv där du arbetar målinriktat med både kreativa idéer och lösningar för att komma framåt
  • Du är noggrann och ser till att arbeta med både struktur samt ordning och reda
  • Du uppskattar friheten att arbeta självständigt, kan ta egna beslut, sätta upp egna mål och leverera på dessa, men är samtidigt en lagspelare som inser värdet av att ta hjälp och input från andra i företaget
  • Du hanterar svenska mycket väl i både tal och skrift
  • Du har körkort

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på mobil 0702-96 96 91

Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

ABG Energy Solutions AB är sedan 50 år en välrenommerad företagsgrupp inom marknaden för hantering av flytande bränslen och idag Sveriges största hyresföretag inom stationära bränslecisterner. ABG-koncernen etablerar nu ett nytt affärsområde inom produkter och lösningar för värme- och kylsystem samt energilagring.
ABG har en oberoende ställning där vårt mål är att våra kunder ska hitta rätt anläggning för sin verksamhet. Vi erbjuder marknadens bredaste program där du kan hyra, köpa eller leasa våra produkter med eller utan supportavtal.
www.abg.se

https://knsb.dk/produkter/brancher/produkter-til-vvs-installatoeren/

sökord:HVAC ,värme- och kylsystem,energilagring, ackumulerings- och expansionstankar, blandningsslingor, styrutrustning och automation, hydrofor- och tryckluftsbehållare, kylare & Hydronic, tryckhållningssystem, vakuumavluftare, varmvatten - och sprinklertankar, värmeväxlare, teknisk säljare, teknik,

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga