Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Takmontör till MHT Syd i Helsingborg

Ansök nu

På MHT utför vi olika typer av projekt på höga höjder där du erbjuds utvecklande arbete och goda villkor. Tillsammans har vi stor kunskap och erfarenhet för att utföra kompletta takarbete runt Helsingborg, Ängelholm, Halmstad och Malmö. Som takmontör kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter kring takläggning inom både nyproduktion och renoveringar - från stort till smått. Du jobbar tillsammans med dina kollegor och projektledare från start till mål.

Om Dig
Du har hög arbetsmoral och utför dina arbetsuppgifter med engagemang, ansvar och noggrannhet. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete inom takläggning men vill också fortsätta utveckla dina kunskaper. Du har inga problem att ta egna initiativ eller ta i när det behövs och förstår att arbetet kan vara fysiskt krävande. För dig är det naturligt att arbeta problemlösande och trivs i ett kommunikativt samarbete tillsammans med kollegor på arbetsplatsen.
Viktigt för tjänsten

  • Tidigare erfarenhet av takarbete och/eller liknande arbete
  • Arbetar engagerat, ansvarsfullt och noggrant
  • Körkort B
  • Flytande svenska i tal och skrift är ett krav

Om MHT
På MHT erbjudas du en arbetsplats där man är mån om att skapa ett trivsamt och utvecklande arbetsklimat. Som medarbetare på MHT erbjuds du kompetensutveckling, hälsovård, friskvårdsbidrag samt kollektivavtal med byggnads.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som vill vara en i teamet och bidra med gott samarbete. Här hjälps alla åt för att arbeta effektivt och leverera bra kvalitet till kunden.


Kontakt
Rekrytering och urval sker löpande. MHT har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco och frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryterare Ronja Andersson, ronja.andersson@adecco.se
Har du frågor kring registrering är du välkommen att höra av dig till info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare