Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Maskinoperatör till kommande uppdrag

Om tjänsten
Vi söker nu maskinoperatörer till kommande uppdrag i Helsingborg, Höganäs, Ängelholm och Landskrona med omnejd. Som maskinoperatör kommer du att arbeta med att genomföra kvalitetskontroller och maskinövervakning. Du kommer att arbeta på heltid hos någon av våra kunder inom produktion. Många av våra kunders produktioner är aktiva dygnet runt vilket innebär att arbetet ofta är förlagt i skiftgångar på dygnets alla timmar.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ställa in maskiner
- Övervaka produktionen
- Fylla på material
- Kvalitetskontroller

Tjänsten som maskinoperatör är en heltidsanställning som inleds med en 6 månaders visstidsanställning. Som ambulerande konsult är du anställd av Adecco men utför arbete hos våra kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde eller avdelning. För den aktuella tjänsten är arbetstiderna förlagda på både dag- och nattid samt 2-skift och 3-skift.

Om dig
Du som har erfarenhet från produktion eller industri och tycker om att arbeta med effektivitet och kvalitet som ledord kommer att trivas i rollen. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss.

Viktigt för tjänsten är:
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort är meriterande
- Tidigare erfarenhet från arbeta som maskinoperatör är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: anna.bengtsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

maskinoperatör, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Produktion, Industri, Adecco, operatör, Skåne

Mer info
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare