Kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag

Kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag

Vi är ständigt ute efter nya talanger och söker just nu kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag runt Helsingborg, Ängelholm och Landskrona. Vill du vara ansiktet utåt när det gäller kundfrågor? Brinner du för att ge det lilla extra och erbjuda kunden mer än vad som förväntas? Då kan du vara rätt person för oss!

Observera att detta är en intresseanmälan för kommande uppdrag, där vi kan kontakta dig om vi får in en förfrågan som matchar din profil.

Om dig
Vi söker dig som brinner för kundservice och har god datavana. Du har förmåga att se helheten och frågor ut ett större perspektiv för att kommunikativt och pedagogisk ge bästa service och leverans till kund. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Vidare är du en person som är bra på att planera, strukturera och prioritera ditt arbete.
Vi tror att du:

  • Gillar att vårda och utveckla affärsrelationer, både via telefon och mail.
  • Är servicemedveten och intresserad av att lära dig nya saker.
  • Är en god kommunikatör och har känsla för detaljer som gör skillnad för kundens upplevelse.
  • Tycker om att arbeta i grupp, samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ.
  • Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos många olika spännande företag och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Ronja Andersson via ronja.andersson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.