Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Konstruktör till Holmströms Rör i Helsingborg

Ansök nu


Till vårt kontor i Helsingborg söker vi på Holmströms Rör en konstruktör som kan vara en del av vårt team på konstruktionsavdelningen för VS-anläggningar. Det är en roll som innebär ansvar för såväl konstruktion som projektering enligt företagets strategier och riktlinjer.

Det är en roll som erbjuder såväl bredd som variation då vi på Holmströms Rör arbetar efter ledorden ansvar och gemenskap. Vi konstruerar själva de flesta projekt som vi utför vilket gör att idéer och förslag på hur vi kan utveckla vårt utförande för verkligheten, snabbt blir ledord för oss. Det innebär både samarbete med kollegor likväl som självständigt arbete mot uppsatta mål och deadlines och emellanåt att du stödjer projektledningen med dina kunskaper. Du kommer även ha kontakt med kunder och möjlighet att påverka projekt i ett tidigt stadie.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Ansvara för konstruktion och projektering av VS-anläggningar inom flera olika områden, industri, bostäder och kommersiella fastigheter
  • Upprätthålla regelverk och praxis för VS-system (AMA) och ritningsuppbyggnad
  • Vara delaktig vid förfrågningar, kalkyler och anbudslämningar
  • Kundkontakt och dialog inom projektet
  • Rita VS-anläggningar i MagiCad

Om Dig
Du har utbildning inom teknik och/eller konstruktion och gärna erfarenhet inom byggbranschen. För oss är din nyfikenhet och vilja att utvecklas tillsammans med företaget viktigt samtidigt som du har förståelse för kostnadseffektiv och hållbara lösningar konstruktion. Du trivs med en bredd i ditt arbete där du både arbetar strukturerat likväl som inslag av flexibilitet och problemlösning.

Viktigt för tjänsten

  • Utbildning och erfarenhet inom VS-konstruktion och byggteknik
  • Förmåga att med ett helhetsperspektiv arbeta analytiskt och problemlösande
  • Trivs med att utföra arbetsuppgifter med ansvar och noggrannhet

Om Holmströms Rör
Holmströms levererar VS-installationer, med stort engagemang, som motsvarar kundens krav och behov. Vi strävar alltid efter att våra lösningar skall vara effektiva och miljövänliga. Genom vår konstruktionsavdelning kan vi optimera våra leveranser, ur både ekonomiskt och tekniskt perspektiv, i alla typer av projekt. Våra yrkesskickliga montörer ser till att slutprodukten får en hög standard med rätt funktion, och att det blir rätt från början.

Kontakt
Rekryteringsprocess och urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ronja Andersson, ronja.andersson@adecco.se. Har du frågor om registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare