Hoppa till innehåll

Extraarbete som inköpsassistent till Eslöv

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och vill arbeta som inköpsassistent I Eslöv. Som inköpsassistent kommer du att arbeta med bland annat orderhantering i SAP, ta emot leveranser samt vara behjälplig vid inventering. Du kommer främst att arbeta administrativt med att följa uppsatta strukturer och processer.

Om dig

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % så som studier, annat arbete eller pensionär och kan arbeta ca 2 vardagar i veckan. Som person är du noggrann och har en mycket god förmåga att följa rutiner och processer. Du tycker om att arbeta strukturerat och är prestigelös. Har du tidigare arbetat i SAP är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplig och inställning till arbetet i denna rekrytering.

Urval och rekrytering sker löpande med tillsättning omgående efter överenskommelse.

Anställning och varaktighet
Du blir anställd som konsult i Adecco Student men utför arbete hos våra kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde eller avdelning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare anna.bengtsson@adecco.se. Har du frågor kring registrering, vänligen kontakta supporten, kandidatsupport@adecco.se eller 08-598 980 10.

Sökord:

Extraarbete, extrajobb, inköp, inköpsassistent, administration, SAP, Eslöv, Malmö, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Trollhättan
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb