Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Erfaren Maskinkonstruktör till Nitator Stainless Steel

Ansök nu

Vi söker en erfaren konstruktör till vår teknikavdelning, där vi utvecklar och tillverkar rostfria maskiner till kunder inom, bland annat, livsmedels-, kärnkrafts- och vattenreningsindustrin. Maskinerna ingår i ett sortiment, som behöver kontinuerligt underhåll och vidareutveckling. Under varumärket Invarmex konstruerar och tillverkar vi rostfria pooler som är en del av vårt eget produktsortiment.

Ditt jobb blir att ansvara för delar av vårt sortiment mot våra kunder och tillsammans med kunden arbeta i olika utvecklingsprojekt, samt att tillverkningsoptimera produkten tillsammans med vår produktion. Tidigare erfarenhet från tunnplåtskonstruktion, svetsade konstruktioner och rostfri tillverkningsindustri är meriterande.

Om rollen

 • Delta i utvecklings- och förbättringsprojekt tillsammans med kund eller internt.
 • Leda och delta i arbetet med att konstruera kompletta maskiner.
 • Utföra kundbesök.
 • Ansvara för provkörningar och prototyptestning.
 • Kommunicera med befintliga och nya leverantörer.

Dina kvalifikationer

 • Du har tidigare erfarenhet av svetsade maskinkonstruktioner och gärna rostfri tillverkning.
 • Goda kunskaper i 3D konstruktion och har erfarenhet av att konstruera mot tillverkning.
 • Goda kunskaper i AutoDesk Inventor, eller i annat solidmodelleringsprogram.
 • Arbetar obehindrat i MS Office.
 • Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift både på svenska och engelska. Språkkunskaper i tyska är meriterande, dock inget krav.
 • Då resor förekommer i arbetet är det viktigt att du har B-körkort.

Din profil
Vi tror att du har en ingenjörsexamen inom maskinteknik och gärna arbetat några år inom tillverkande verkstadsindustri och kanske även med rostfri tillverkning. Vi söker dig som kan produktionsteknik och som har för vana att ansvara för dina uppdrag avseende produktion, tid och kvalitet.

Som person har du ett genuint intresse för teknik och tillverkning samt en förmåga att förstå hela produktionsflödet. Då vi växer är det viktigt att du känner stort ansvar för ditt arbete, tar egna initiativ och arbetar på ett metodisk och strukturerat sätt. Kunskap och erfarenhet från att jobba i ett affärssystem är meriterande. Inom bolaget använder vi Jeeves.

Eftersom du kommer att arbeta i team krävs det att du är en lagspelare och en duktig lyssnare som både vill och kan skapa goda relationer. Vi söker dig som drivs av att ständigt utvecklas och är lösningsorienterad. Arbetet är kommunikativt, dynamiskt och mångsidigt. Teamet har en hög laganda och hjälps åt med de utmaningar som kan uppstå.

Vi erbjuder
Arbete inom ett bolag med stark lokal förankring som besitter stor drivkraft och befinner sig i en tillväxtfas. Vi har fokus på hållbarhet och gör vårt yttersta för att bidra och inspirera till ett mer hållbart engagemang. Vi vill vara pionjärer för ett grönare samhälle. Vi har kontor och produktion i Helsingborg med goda kollektivtrafikförbindelser.

Vi erbjuder flexibla arbetstider, kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension samt trevliga och stöttande kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Om bolaget
Nitator Stainless Steel utvecklar komplexa lösningar i rostfritt stål i nära samarbete med våra kunder. Vi erbjuder design, konstruktion, tillverkning, montering, testning samt installation & service av utrustning enligt våra kunders önskemål. Vi levererar till såväl nationella som internationella kunder inom olika industrier, främst inom livsmedelsindustrin. Genom vår kompetens, vårt stora engagemang och nyfikenhet ligger fokus på att skapa framgång för kunderna på ett hållbart sätt. Nitator Stainless Steel AB är ett privatägt väletablerat företag som grundades 1920, med kontor och produktion i Helsingborg. Vi är idag omkring 65 anställda och omsätter ca 115 MSEK.

Lär känna Nitator Stainless Steel lite bättre via denna introduktionsfilm:
https://www.sebroschyr.se/video/61C825431

Nitator Stainless Steel har även en interaktiv broschyr:
https://www.sebroschyr.se/NitatorStainlessSteel/WebView/

Vision och mål
Företaget har siktet inställt på ambitiös tillväxtresa som kommer att ta oss fram till en fördubbling av omsättningen. För att nå vårt mål fortsätter vi att utveckla vårt partnerskap med befintliga kunder samtidigt som vi ökar fokus på nya marknader, kunder och produkter.

Ansökan
Nitator Stainless Steel har i denna process valt att samarbeta med Adecco gällande annonsering. Adecco annonserar tjänsten och samtliga ansökningar skickas till och hanteras av Nitator Stainless Steel. Intervjuer sker löpande under annonseringsperiod, därför utmanar vi dig att skicka din ansöka omgående, men senast 2023-05-31!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef, Rune Newman, Head of Technology på Nitator Stainless Steel AB, antingen via telefon 042-383885 eller via e-mail: rune.newman@nitatorstainless.se

Vi går igenom ansökningar löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord
Maskinkonstruktör, maskinteknik, rostfri tillverkning, verkstadsindustri, AutoDesk Inventor, 3D konstruktion, Invarnex, Jeeves

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare