Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Energy Controller till kund i Helsingborg

Ansök nu

Om tjänsten
Som Energy Controller kommer du att arbeta med att samla in, kvalitetssäkra och analysera kunders energidata. I rollen ansvarar du för att kontrollera, komplettera och färdigställa kunders månadsuppföljning. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder, energibolag och med kollegor inom hela Sverige. Som Energy Controller har du både egna ansvarsområden såväl som du ingår i gemensamma arbetsgrupper.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Daglig kontakt med kunder och energibolag
- Ansvara för att samla in och analysera kunders energi och hållbarhetsdata
- Kvalitetssäkra och analysera kunders energianvändning
- Skapa handlingsplaner för åtgärder

Detta är ett konsultuppdrag med start efter överenskommelse och ca 6 månader till en början med goda möjligheter till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som är en serviceinriktad och kommunikativ person som arbetar proaktivt och självständigt. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med kundservice. Vidare ser vi att du är en ambitiös och målinriktad person som söker efter en arbetsplats att växa inom. Vi ser också att du är van vid att hantera stora mängder data på detaljnivå och är en fena på Excel. För att lyckas i rollen är det väsentligt att du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- En gymnasieutbildning
- Du har god datorvana
- Du har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ
- Erfarenhet av att arbeta med kunder

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Caroline Ödahl via caroline.odahl@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Energy Controller, Energy, Controller, Administratör, Kundservice, Energidata, Analys, Excel, Helsingborg, Adecco,

Mer info
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare