Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student sökes som mötesbokare till spännande startup-bolag!

Ansök nu

Vi söker nu dig som är student och vill vara med och göra skillnad för de äldre, samt vill ha ett givande extrajobb! Är du driven, uthållig, gillar kundkontakt och vill utvecklas inom sälj? Då har vi jobbet för dig! Ta chansen och sök redan idag då urvalet sker löpande.Om tjänsten

Vi söker nu dig som för vår kunds räkning vill arbeta extra med mötesbokning vid sidan av studierna. Ta chansen att få vara med på resan och bli en del av ett startup-bolag. Företaget erbjuder tjänster inom vårdteknik som bidrar till skillnad för de äldre och deras anhöriga i vardagen. Du kommer arbeta på distans, få mycket eget ansvar och det är därför viktigt att du trivs med att ta ansvar och är driven. För att trivas och lyckas i rollen behöver du besitta en hög social kompetens då förväntas lyfta luren för att hitta nya potentiella kunder. Du kommer här vara en viktig länk mellan företagets VD och potentiella kunder.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb som du enkelt kan kombinera med studierna
 • Ett jobb där du kommer arbeta helt på distans och kommer kunna påverka dina arbetstider
 • Chans att utvecklas inom sälj och skapandet av kundrelationer


Arbetsuppgifter
 • Prospektera och kontakta nya potentiella kunder
 • Bearbeta existerande kundlistor
 • Boka möten åt företagets VD


Kvalifikationer
 • Studerar på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då båda språken förekommer i arbetet

Det är meriterande om du tidigare arbetat med sälj eller i en liknande roll.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Resultatinriktad
 • Självgående
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare