Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kvalitetsavdelning på läkemedelsbolag söker labbtekniker på deltid

Ansök nu

Nu finns chansen för dig som studerar och som har ett intresse för kvalitet och läkemedel att arbeta deltid hos vår kund i Helsingborg. Vi söker nu en labbtekniker till kvalitetsavdelningen Quality Control Labs.Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta deltid som konsult på avdelningen Quality Control hos vår kund. Du kommer att få en gedigen introduktion och få utbildning i företaget, produkterna och din specifika roll. Det finns goda möjligheter att arbeta långsiktigt på detta deltidsuppdrag men också eventuell möjlighet till examensarbete samt anställning efter examen.

I Helsingborg drivs många olika typer av verksamhet; produktion, forskning och utveckling. Bolaget i fråga är ett stort, globalt företag som ingår i en amerikansk stor koncern vilket innebär att möjligheterna för en framtida karriär inte behöver stanna i Helsingborg. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

På QC arbetar man med att kvalitetssäkra produkter med hjälp av diverse analystekniker och gruppens främsta uppgift är att utföra rutinanalys på färdigvaror, förpackningsprover, råvaror samt mikrobiologiska tester för att säkerhetsställa kvalitet på produkter.

Du erbjudsArbetsuppgifter
 • Bereda lösningar vilket innebär pipettering, vägning och pH-mätning
 • Utföra aktuella analystekniker såsom NIR och TLC


Kvalifikationer
 • Är studerande inom t ex biomedicin, kemiteknik, bioteknik, medicinteknik eller liknande.
 • Är studerande och har minst 1 år kvar av studierna.
 • Har ett stort intresse för läkemedel och kvalitetsarbete.
 • Har goda kunskaper i svenska språket då det används muntligt och skriftligt i kommunikationen dagligen.
 • Har möjlighet att arbeta 1-2 pass i veckan under terminerna samt heltid under ett visst antal veckor till sommaren.

Det är meriterande om du:

 • Har praktisk arbetslivserfarenhet av laborativt arbete såsom till exempel pipettering, vägning, pH-mätning, beredning av lösning och mobilfas.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Noggrann
 • God samarbetsförmåga
 • Flexibel
Övrig information
- Start: omgående- Omfattning: cirka 1-2 dagar i veckan- Placering: Helsingborg- Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work](mailto:mal07@academicwork.se).Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare