Sommarjobb kundsupport Anticimex

Sommarjobb kundsupport Anticimex


Kundfokus, problemlösning, planering och mycket kontakt både internt och externt kännetecknar denna roll. Vi söker dig som vet vad kundservice av världsklass betyder och som med stolthet levererar detsamma. En frisk fläkt med huvudet på skaft tror vi kommer långt i denna roliga roll. Varmt välkommen med din ansökan.

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Som kundservicemedarbetare på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att ge våra kunder en serviceupplevelse i världsklass. Till våra kunder ger du information och rådgivning om bland annat skadedjur, bokar och ombokar kundbesök för våra tekniker samt hanterar övriga administrativa uppgifter.

Du blir en del av ett härligt kundserviceteam, men du har du också nära kontakt med kontorets tekniker. I rollen ingår även att skapa effektiva och välplanerade rutter med rätt beläggningsgrad för våra tekniker.

Vem är du?
Vi söker dig som förmedlar positiv energi i kundsamtalet och är lyhörd för kundens behov. Du gillar att se lösningar och förespråkar ordning och reda. I denna roll kan det även vara fördelaktigt att ha en logisk förmåga, då du koordinerar och tids planerar besöken hos kund.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från någon form av administration, något serviceyrke eller med schemabokningar. Du är duktig på att hantera systemverktyg och har god datavana. Du är bra på att prioritera och trivs med många olika arbetsuppgifter samt att jobba i ett högt tempo. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Tid: 07.30-16.30
Placering: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning, juni - augusti

Är detta din perfekta match?
Vi på Anticimex är stolta över våra värderingar: Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under juni-augusti.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 16/4 2023.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Konsultchef Anna på anna.soderberg@effektiv.se

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.