Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Event- och marknadskoordinator till Aviko

Ansök nu


Event, mässor, marknadsföring och säljsupport - gillar du denna kompott kan rollen som Event- och marknadskoordinator vara ditt nästa drömjobb! Vi söker en flexibel och prestigelös person som trivs i en bred roll med både praktiska och teoretiska inslag, där du ena dagen uppdaterar vår hemsida och andra dagen hugger i och packar material inför mässan. Välkommen till ett jordnära gäng på Aviko Helsingborg.

Din framtida arbetsgivare
Vi på Aviko älskar alla goda knölar från jorden och har Sveriges bredaste portfölj av potatis, lök och rotfrukter. De bästa råvarorna anpassade för att passa privat och offentlig sektor samt industri. Vi huserar i en toppmodern anläggning på Långeberga i sköna Helsingborg, där vi jobbar för att få fram de bästa produkterna. Vi är gamla i gamet (1979) men gillar att tänka nytt.

Aviko i Sverige har 80 anställda och omsätter ca 500 miljoner kronor. Vår huvudkoncern Aviko Group hör hemma i Holland men vi lägger gärna örat mot myllan - tät dialog med våra odlare är ett av våra framgångskoncept. Vi har globala muskler men är lokala experter.

Under våra varumärken Roots och Aviko erbjuder vi färska, kylda och frysta produkter - allt från svenskodlad råskalad och skuren potatis och rotfrukter till pommes frites, matiga potatisbakelser, snackables och churros - de flesta produkter med potatis som bas. Dessutom finns i ett stort sortiment ekologiska och KRAV-märkta produkter. Läs gärna mer om oss: https://www.avikonorden.se/


Vad erbjuder rollen?
Rollen som Event- och marknadskoordinator är bred och omväxlande med många kontaktytor. Du arbetar relationsbyggande och nära våra kunder, som vanligtvis är grossister, dessa förser du med aktuella kampanjer och nyhetsbrev. Allt för att kunden ständigt ska hållas uppdaterad. Mycket av detta marknadsmaterial skapar du inhouse tillsammans med ditt marknadsteam. Tätt samarbete sker även med extern byrå där du är kontaktperson.

Utöver marknadsaktiviteter planerar du även mässor och matevent. Inför mässorna är du redo att kavla upp ärmarna och packa pallar med allt mässmaterial. Väl på plats på mässan handlar det om att kratta manegen för säljarna som är de som främst ska jobba på plats. Din uppgift blir där istället att fullfölja din planering och parera eventuella problem som kommer ad hoc.

Om jobbet i korthet:
* Projektleda/koordinera event och relevanta samarbeten
* Utforma mässmaterial och mässmonter, delta på mässor (övernattningar förekommer, ca10/år)
* Planera och utforma säljaktiviteter så som kampanjer och annonser, digitalt och i tryck
* Ta fram produktblad
* Beställa och utforma profilmaterial

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kreativa och organisatoriska färdigheter samtidigt som du bidrar till att skapa en bättre värld genom att främja hållbara livsmedel. Du välkomnas till ett jordnära gäng som sitter i nybyggda lokaler i Helsingborg, och under lunchen pratas det såklart om potatis, mat och recept.
Vem är du?
Du gillar event och projekt och vi tror att du har någon slags erfarenhet av detsamma. Antingen via ditt tidigare eller nuvarande arbete eller kanske har du studerat marknadsföring, event eller liknande där du bla. har hanterat bilder och grafiskt material.

Din personlighet och ditt mindset kommer också att vara en viktig ingrediens. Du gillar ett högt tempo, har gärna mycket på gång samtidigt och får saker att hända. Du har sinne för ordning och reda och har en förmåga att ta ansvar för helheten. Du trivs både med administrativa och praktiska uppgifter. Vi hoppas såklart även att du har ett intresse för mat.

Vi söker dig som har erfarenhet av:
* InDesign, Photoshop och Officepaketet
* Bildhantering
* Meriterade är erfarenhet av att uppdatera hemsida

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 4/6 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Rekryteringskonsult Angelica på angelica.asplid@effektiv.se


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Aviko.


Sökord
marknadsföring, nyhetsbrev,, mässor, säljsupport, leverantörskontrakt, Adobe, InDesign, Photoshop, Helsingborg

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Aviko.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare