Ekonomiassistent till byggföretag i Helsingborg

Ekonomiassistent till byggföretag i Helsingborg

Xllnc Advise Recruitment AB söker nu för kunds räkning en Ekonomiassistent till ett företag inom bygg, där ett antal mindre företag ingår, i Helsingborg. Tjänsten är på halvtid och du bestämmer själv hur du vill lägga upp dina timmar, här har du chansen att kombinera frihet med ansvar. Dina arbetsdagar innehåller varierande arbetsuppgifter med eget ansvar och bra stöttning från din kollega. Vare sig du är erfaren eller junior är du varmt välkommen att ansöka om tjänsten. Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringens slutdatum, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomiassistent får du ta eget ansvar för ett separat och relativt nytt företag inom företaget samtidigt som du stöttar och får stöd från din kollega som ansvarar för de resterande företagen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantering av fakturor och betalningar
  • Projektredovisning
  • Löpande redovisning
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Lönehantering
Mer information om tjänst och företag ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som är självgående och uppskattar att ta eget ansvar. Du gillar problemlösning och när saker blir ordentligt gjorda. Du har en ödmjuk personlighet som vågar fråga ifall det är något du inte kan, men självklart har du försökt så gott du kan innan frågan ställs. Ordning och reda samt sunt förnuft kommer du alltid långt på. Vi ser gärna att du inte har något emot hundar, det är ju ändå människans bästa vän. Rökfri är ett stort plus.

Krav
  • Tidigare erfarenhet av redovisning- via arbete, praktik eller utbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana, främst inom MS Office
Meriterande
  • Erfarenhet av Visma
  • Intresse av IT och system, gärna inom bygg
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Xllnc Advise Recruitment blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Tjänstgöringsort: Helsingborg
Omfatting: Deltid, 50% omfattning (du får själv välja dina arbetstider)
Anställningsform: Konsultuppdrag med chans till övergång till kund
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Xllnc Advise Recruitment AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund startade som ett enmansföretag och har idag växt till sig med ytterligare företag samt ett gott gäng på över 40 anställda. Företaget vill hela tiden utvecklas för att på så sätt kunna erbjuda sina kunder de bästa byggnadstjänsterna på marknaden. De tjänster som erbjuds är bland annat totalrenoveringar, stambyten, fasadrenoveringar, kakel- och klinksättning, blockmurning och mycket mer. Här värnas det om personalen och företaget tror på ett en bra gruppsamverkan gynnar både kunden, varje enskild anställd samt företaget som helhet.