Driven Account Manager till Work System i Helsingborgsregionen

Driven Account Manager till Work System i Helsingborgsregionen

Välkommen till ett ungt och snabbväxande gasellföretag!

Hos oss hittar du inga långa beslutsvägar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glädje är inte bara våra värdeord - utan något som skapat kulturen och känslan på våra anläggningar och kontor runt om i världen.

För rätt person erbjuder vi en spännande miljö i ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning - för dig som är redo att ta nästa steg!

Om tjänsten som Account Manager:

En stor del av din tid kommer du att tillbringa ute hos dina kunder i Helsingborg (med omnejd), för att presentera och sälja produkter och kundunika lösningar inom bilinredning och kringprodukter för transportbilar. B2B är din arena och du ansvarar för att driva din egen försäljning med full försäljningsprocess. Prospektering, kalla samtal, kundmöten, merförsäljning samt offerthantering och administration blir en stor del av din vardag.

För att hitta vägen till din potentiella kund och boka möten använder du verktyg som telefon, sociala medier och prospekteringsverktyg. Till stöd får du kollegor i försäljningsteamet (med vår Försäljningschef i spetsen) där ni tillsammans ser till att ni når era uppsatta försäljningsmål.

Våra önskemål till dig:
  • Tidigare erfarenhet från uppsökande försäljning inom B2B, med mycket goda resultat
  • Tidigare budgetansvar
  • Van vid nykundsbearbetning - och är inte rädd för kalla samtal
  • Tekniskt intresse och kunskap? Ett stort plus!
Vi söker dig som...

...är en ödmjuk lagspelare, som är orädd och utrustad med en riktig vinnarskalle! Ditt driv att lyckas, din oräddhet att lyfta luren och framförallt ditt stora engagemang för kunden är i särklass de viktigaste egenskaperna. Din vilja att göra goda affärer med nöjda kunder är grunden i ditt dagliga arbete och du ser med entusiasm och affärsmässighet fram emot att guida kunden till rätt val. På samma sätt gillar du att jobba mot uppsatta mål, budgetar och resultat – men vill såklart alltid överträffa dem!

Du rör dig vant i digitala kanaler och är trygg i Officepaketet, samt är flytande på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Start: Efter överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Plats: Du utgår hemifrån/vår anläggning i Helsingborg, där vi ser att du sitter någon dag i veckan. Din boendeort är i lämplig närhet till Helsingborg.

Lön: Fast lön + provision. Förmånsbil ingår i tjänsten.

Övriga förmåner: Vi erbjuder en marknadsmässig lön, pension, försäkringar, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, AW, julfester och andra teamaktiviteter.

Ansökan:

Är detta du eller någon du känner? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt via:

https://career.northcastleab.com/jobs/875516-driven-account-manager-till-work-system
Mer info
Kontaktperson Matilda Björkegren
Telefon 0735-371767
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.worksystem.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Work System:

Work System utvecklar, tillverkar och säljer bilinredningar för lätta transportbilar såväl i Sverige som i övriga Europa. Vi erbjuder ett brett sortiment av bilutrustning inom flera områden som exempelvis förarmiljö, säkerhet/TMA, elektronik, takutrustning och arbetsbelysning.

I våra moderna anläggningar utför vi alla typer av installationer och montage som rör transportbilar. Vår inredning är helt svensktillverkad, mycket flexibel samt krocktestad för att garantera kvalitet och säkerhet och har 36 månaders garanti. Vi vet dessutom med säkerhet att vi har marknadens bästa priser.

Företaget grundades 2009 och har växt kraftigt sedan dess. Vi har blivit utsedda till DI-gasell tre år i rad och är idag ett härligt gäng på 80 mederarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Vi täcker hela Sverige med 19 anläggningar och Pro Centers från Malmö i syd till Kiruna i Norr.