Redovisningsekonom till Westkullen i Helsingborg

Redovisningsekonom till Westkullen i Helsingborg

Är du en erfaren redovisningsekonom som trivs med självständigt arbete? Vill du arbeta i en koncern där du erbjuds ett varierande arbete?

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på Westkullen erbjuds du en bred tjänst där du kommer arbeta med samtliga av koncernens bolag. Mycket av arbetet är kopplat till pågående projekt inom de olika bolagen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Månadsrapportering
  • Bokslut tillsammans med revisorer
  • Fakturering
Tjänsten är förlagd på heltid, 40 h/v med arbetstid 8.00 - 17.00. Du utgår från Helsingborg men resor till koncernens olika bolag förekommer. Start enligt ök.

Din profil

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och som tidigare arbetat i en liknande tjänst och trivs bra i rollen. För att axla rollen tror vi att du har en bakgrund från entreprenad- och/eller fastighetsbranschen och har vana av att arbeta i en projektstyrd verksamhet. I ditt arbetssätt kan du vara flexibel och du kan med ödmjukhet stötta dina kollegor vid behov. Som person är du glad, positiv, lösningsorienterad och har ett högt servicetänk gentemot hyresgästerna.

Krav:
  • Kunskaper i affärssystemet Pyramid
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort för att kunna besöka bolagen inom koncernen
Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Westkullen AB grundades år 1984 och är familjen Nygrens holdingbolag. Bolaget har tio dotterbolag där Inredo är det största, sett omsättningsmässig, där flertalet av koncernens anställda arbetar främst med specialinredningar till arkitekter och fastighetsägare. Inredo är ett av de främsta snickerierna i Sverige avseende hög yrkesskicklighet och kvalitet. Fastighetsbolagen i koncernen arbetar både med förvaltning, exploatering och utveckling av fastigheter.