Servicetekniker till Water Company i Helsingborg

Servicetekniker till Water Company i Helsingborg

Drivs du av att ge kunden det bästa bemötandet? Är du tekniskt intresserad och tycker om att arbeta självständigt? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker på Water Company arbetar du med att underhålla och genomföra service på vattenautomater. Du arbetar självständigt och ansvarar för att underhålla och serva vattenautomaterna hos dina kunder. Då du är ansiktet utåt mot kunderna är det viktigt att du är serviceorienterad och har ett gott kundbemötande. Eftersom bilkörning är en vanligt förekommande arbetsuppgift är det krav på B-körkort och fördelaktigt om du tycker om att köra bil. I ditt dagliga arbete kan det förekomma tunga lyft därför bör du vara i fysiskt god kondition. Det är även krav på goda kunskaper i det svenska språket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tycker om att ta ansvar för din arbetsinsats. Du som söker är noggrann och du värdesätter att arbeta med kvalitet. Du är serviceorienterad och drivs att ge kunden det bästa bemötandet och servicen. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning eller tekniskt intresse. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Water Company i Sverige

Water Company är ett svenskt företag som hyr ut och säljer lösningar för att filtrera, rena, kyla och kolsyresätta kranvatten. För att vattenautomaterna alltid ska fungera ger Water Company tillgång till ett serviceprogram där vi utför löpande underhåll. Anställningen avses direkt till Water Company i Sverige AB. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och du åtgår från Helsingborg.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Anna Bengtsson anna.bengtsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.