Vi söker erfarna utvecklare!

Vi söker erfarna utvecklare!

Vilka är vi?

Void Pointer AB har utvecklat skräddarsydda system sedan 2003. Vi har tagit fram effektiva system åt företag i många olika brancher och byggt upp mycket erfarenhet kring hur system bör utvecklas för hög driftsäkerhet och för att kunna tillföra värde under många år.

Void Pointer AB erbjuder en arbetsmiljö där du har frihet under ansvar och stor möjlighet att påverka. Du kommer att ha möjlighet att delta inom samtliga delar som berör utveckling av kvalitativa datasystem - från behovsanalys och utveckling till leverans och vidareutveckling. Är du en driven utvecklare/programmerare och vill utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss?

Kravprofil

Goda programmeringskunskaper i:
  • Microsoft.NET, C#, APS.Net och modern webbutveckling. Gärna 3+ års erfarenhet.
  • Java Script och HTML5
  • React eller liknande
  • Visual Studio 2017 och senare
  • GIT
  • SQL server och APIer.
  • Behärska Engelska och Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Xamarin FORMS
  • Automatiserade tester
Som person är du initiativrik, ansvarstagande och noggrann. Du har ett mycket stort intresse av att utvecklas inom ditt yrke och har lätt för att ta till dig ny kunskap. Du arbetar väl både enskilt och i grupp.

Ansökan

Ansökan I denna rekrytering samarbetar Void Pointer med OnePartnerGroup. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Helsingborg. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.onepartnergroup.se. Intervjuer sker löpande. Vänligen ta kontakt med IT rekryteringskonsult Eva Karlsdotter. eva.karlsdotter@onepartnergroup.se, 073 - 248 47 60
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se