Nationell Affärsutvecklare till Villalivet Helsingborg/Halmstad

Nationell Affärsutvecklare till Villalivet Helsingborg/Halmstad

Om kunden
Är du en driven affärsutvecklare, redo att ta nästa steg i karriären på Sveriges största tidning? Att Villalivet har en hög igenkänningsfaktor är inte så svårt att förstå med sina 2,3 miljoner läsare via print, 3,5 miljoner läsare via webbben och en ständigt ökad tillväxt ändå sedan förlaget startade 2009. Villalivet ger på ett varmt och personligt sätt tips, råd och inspiration som gör livet för Svenska villaägare bättre, billigare och bekvämare. Med hänsyn till en extremt stor och bred målgrupp kan anpassade lösningar hjälpa kunder att få bra effekt på sina medieinvesteringar.
Som stolta samarbetspartners har vi nu fått äran att hjälpa till att hitta nästa affärsutvecklare på riksnivå.

Arbetsbeskrivning
Som nationell affärsutvecklare på Villalivet får du möjligheten att jobba med bra, stora och välkända referenskunder på riksnivå. Ditt stora fokus kommer ligga på relationsskapande processer. Du jobbar mycket med uppsökande försäljning och kundutveckling inom mediabranschen där du prospekterar, bokar och utför spännande möten med nya-, men även befintliga/återkommande kunder. Du följer upp med ett stort kundfokus och professionellt förhållningssätt där du agerar rådgivande åt dina kunder för att skapa resultat enligt kunds mål och visioner. Du utgår från Helsingborg och/eller Halmstad.

Utbildning
Tyngd läggs framförallt på dina tidigare erfarenhet och till din personlighet. Har du säljutbildning eller annan relevant utbildning för tjänsten är detta meriterande.

Erfarenhet
Du bör ha relevant erfarenhet där affärsmässiga relationer med lyckade resultat genomsyrat ditt arbete, gärna från liknande försäljning och helst från mediabranschen.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas på bästa sätt tror vi att du har ett genuint intresse för kundutveckling och försäljning. Kan du uppvisa ett track record och fina resultat från uppsökande försäljning inom mediebranschen så har du ett snyggt försprång. Att du är van att sälja på andra värden än pris ses som en självklarhet.
I processen läggs stor vikt vid din personlighet och att denna stämmer överens med det Villalivet eftersöker. De främsta egenskaperna som är av vikt är att du har ett stort personligt driv och snabbt greppar nya möjligheter. Du behöver ha öga för att skapa goda relationer och kunna forma lukrativa affärer för såväl bolaget som kunder. Ödmjukhet, kreativitet, entusiasm, affärsmässighet och förmågan att lyssna bör vara talande för dig som person.

Lön och anställningsvillkor
Slutgiltig kandidat erbjuds anställning direkt hos Villalivet. Lön består av såväl fast som rörlig del mot uppsatta mål/budget. Som nationell affärsutvecklare ges du goda förutsättningar till bra förtjänstmöjligheter.

Ansökan
Skicka din ansökan via länken (eller via https://career.palmpartners.se/lediga-tjanster) redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta enklas på mail: niclas.arheden@palmpartners.se alternativt på tel. 0733897675.

Startdatum
Enl. ö.k.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.