Administratör med erfarenhet av ekonomi, personalfrågor och med ett intresse för energiteknik

Administratör med erfarenhet av ekonomi, personalfrågor och med ett intresse för energiteknik

Personen vi söker ska ha några års erfarenhet av administrativt arbete och gärna från energiteknikbranschen. Vi ser det också som mycket positivt om du har erfarenhet av projektadministration.

Eftersom vi är en liten organisation uppstår det en del ad-hoc uppgifter som behöver lösas. Exempel på det kan vara en viss kontakt med kunder och leverantörer.

Vi söker dig som är nyfiken och ambitiös, en lagspelare som tycker om att jobba lösningsorienterat. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en person som är ansvarsfull och tar egna initiativ. Det är också viktigt att du talar och skriver flytande svenska och att du har goda allmänna datakunskaper - Officepaketet – framför allt Word och Excel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Fakturering/kreditering
Bevakning av kundfordringar
Hantering av leverantörsfakturor.
Löneadministration – löneunderlag, reseräkningar etc.
Personaladministration
Erfarenhet av VISMAR 2000
Mer info
Kontaktperson Eva Stenström
Telefon +46706898944
Email Mejla Eva Stenström
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.varmitek.se
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmitek Energisystem AB söker nu en administratör med intresse för energi

Varmitek har under mer än 30 år levererat värmepumps- och solcellsanläggningar till villor, fastigheter, bostadsrättsföreningar, lantbruk och företag i Nordvästra Skåne.

Vår målsättning är – och har alltid varit – att skapa en kundnöjdhet över tid. Vi lägger mycket energi och stolthet i att genomföra installationer som ger våra kunder en trygg och långsiktigt fördelaktig investering.

Nu behöver vi förstärka vårt team i Helsingborg med en person som kan hantera merparten av det administrativa arbete som förekommer i vår verksamhet.

Läs mer om Varmitek på Varmitek.se