Verksamhetschefer Vardaga Helsingborg

Verksamhetschefer Vardaga HelsingborgOm uppdragsgivaren
Vardaga är en av Sveriges största privata aktörer inom äldreomsorg med över 80 boenden runt om i landet. Vi skapar trivsel i vardagen för våra boende vars omsorgskvalitet ytterst garanteras av 7000 experter på omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Nytida ingår vi i Ambea.

Vardagas uppdrag - att lösa välfärdsutmaningen med visionen: "Vi ska vara förstahandsvalet för kunden, bästa samarbetspartnern för uppdragsgivaren och den mest attraktiva arbetsgivaren"

Vardaga arbetar aktivt inom utveckling, forskning och innovation inom äldreomsorgen t ex genom forskningsstöd i samarbete med universitet, högskolor och företag, Vardaga agerar också som central samordnare för djur i vården - bl.a. vård-, terapi- och besökshundar och driver musikprojekt på äldreboende inom Kultur i Vården.

För att verksamheter ska fungera bra krävs motiverade och nöjda medarbetare. För att få det jobbar Vardaga aktivt med en värderingsdriven verksamhet med starka värderingar som kompass i det dagliga arbetet. Till två olika boenden i Helsingborg söker vi nu chefer som tillsammans med övriga i regionen utvecklar Vardagas verksamhet.

Beskrivning av verksamheterna

Lussebäcksgården på Brunbäcksgatan är ett modernt boende med närhet till såväl hav som grönområden och fina promenadvägar. Här bor man i stora och ljusa lägenheter med tillgång till trevliga gemensamhetsutrymmen och fina uteplatser. 70 platser finns fördelade på 8 avdelningar.

https://www.vardaga.se/verksamheter/lussebacksgarden/

Pålsjö Park ligger på Romares väg 14 A och har 60 platser fördelade på 5 avdelningar. Boendet har en hemlik miljö och ligger i ett lugnt och trevligt område i norra delen av Helsingborg. Mitt emot boendet ligger Pålsjö skog vars närhet ger goda möjligheter till härliga promenader.

https://www.vardaga.se/verksamheter/palsjo-park/

Båda verksamheterna är certifierade enligt Demensakademin, ett koncept för personcentrerad vård och omsorg vid demenssjukdom som bland annat innehåller utbildning och vägledning för medarbetare samt stöd till närstående. Verksamheten drivs på uppdrag av vård- och omsorgsförvaltningen i Helsingborgs stad.

Beskrivning av tjänsterna
I Vardaga är verksamhetschefen en nyckelperson. Du är direkt underställd regionchefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitetsarbete, ekonomi och marknadsföring. Vidare ansvarar du för att företagets värderingar, policies och koncept efterlevs. Tillsammans med regionchefen ska du säkerställa avtal och kvalitet inom verksamheten.

Som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för att leda och utveckla verksamheten utifrån olika nyckelområden som kund, medarbetare, kvalitet och ekonomi.

Utifrån dina ansvarsområden ska du löpande följa upp och rapportera resultat till regionchefen. Viktigt är också att skapa samt bibehålla goda relationer med kunder, närstående, uppdragsgivare, myndigheter och andra intresseorganisationer. Som verksamhetschef driver du utvecklingsarbete i syfte att förbättra kvalitet och ekonomi.

Som en del av en ledningsgrupp, bestående av 11 verksamhetschefer och Regionchef kommer du att få stöd och inspireras i din chefsroll. Ett gott samarbete i ledningsgruppen med regelbundna möten en gång i månaden skapar samhörighet och möjligheter att utvecklas som chef inom Vardaga.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett naturligt och starkt engagemang för äldrevården. Har en förmåga och ambition att utveckla verksamheter utifrån nya metoder, är systematisk och noggrann, inspirerande med förmåga att utveckla gott arbetsklimat.

Du har flerårig erfarenhet av framgångsrikt ledarskap med goda vitsord, minst tre år inom äldreomsorg eller närliggande. Ditt ledarskap beskrivs som tydligt, stabilt och tryggt med förmåga att få medarbetarna att växa och utvecklas i sina olika yrkesroller.

Dokumenterad erfarenhet av att driva och genomföra förändringar om så krävs. Du är långsiktig och målinriktad i ditt arbete- har alltid de boende och verksamhetens bästa i fokus. God kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift.

Relevant högskoleutbildning med examen inom vård och omsorg (sjuksköterska, socionom, beteendevetare eller motsvarande)

Intresserad?
Kontakta gärna rekryteringskonsult Fredrika Schartau om du har frågor om tjänsten 0705 10 71 30

Sista ansökningsdag 30 november 2018. Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Signpost
Sista ansökningsdag 1 dec (12 dagar kvar)