Valf&Ops söker VVS-tekniker

Valf&Ops söker VVS-tekniker

Är du någon som vet om att du lyckas med allting du tar dig för?

Tycker du om att arbeta situationsanpassat och är van att ta egna initiativ och verkligen göra allt som står i din makt för att leverera mer än det som förväntas?

Vi arbetar idag med landets största försäkringsbolag, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar samt privatpersoner. Vi blir inkopplade i uppdragen när alla andra kört fast. Vi är väldigt ofta kundens sista utväg för att undvika stora och onödiga kostnader.

Just nu söker vi dig som arbetar eller har arbetat som VVS-tekniker och genomfört sedvanliga service och underhållsuppdrag sedan tidigare. Erfarenhet av en mängd olika system är meriterande, men inget krav.

Hos oss kommer du att arbeta självständigt med mycket ansvar för att arbetet som utförts håller den höga standard som vi utlovar våra kunder. Arbetet kräver en god tekniks kompetens och en förmåga att tänka kreativt.

Du kommer att vara en del av ett självsäkert gäng i ett växande bolag där gemenskap och samarbete är en stor del av din vardag.

Din bakgrund

Du har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt dokumenterad VVS-erfarenhet och relevanta certifikat. Vi tänker att du har de fortbildningar som behövs för ditt arbete men saknar du något moment så kommer vi se till att din utbildning kompletteras. Du behöver ha B-körkort och du ska behärska svenska i tal och skrift, något vi kommer att stämma av i samband med anställningsintervju. Du behöver ha en digital kompetens som matchar branschens krav.

Vi intervjuar fortlöpande så om beskrivningen ovan lockar, hör av dig omgående.
Mer info
Kontaktperson Mikaella Aneslätt
Telefon +46703090405
Email Mejla Mikaella Aneslätt
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://valfops.se/
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (8 dagar kvar)