Servicetekniker

Servicetekniker

Självgående servicetekniker till VELUX Svenska AB
Är du en driven problemlösare med tekniskt kunnande och intresse? Trivs du i en roll med mycket kundkontakter, service och självständigt arbete? Då har VELUX Svenska AB en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker på VELUX Svenska AB kommer du att arbeta i en självständig roll och servicera VELUX kunder i södra Sverige. Kunderna är både privat- och företagskunder. Du utgår hemifrån eller från kontoret i Helsingborg, där även material och reservdelar finns att tillgå.

I ditt ansvarsområde ingår följande;
  • Felsökning, service och reparation på takfönster med tillhörande solskydd och automatiserade lösningar
  • Kundkontakter och merförsäljning
  • Teknisk rådgivning och vägledning
  • Beställning av material och reservdelar
  • Dokumentation och rapportering
Arbetet är mycket självständigt och du planerar din tid tillsammans med en servicekoordinator utifrån de behov som VELUX kunder har. Vid större arbeten samarbetar du med andra servicetekniker och i övrigt utför du uppdragen på egen hand. Vid tekniska frågor och problemlösning finns dina kollegor bara ett samtal bort. Arbetet innebär en del resande och kan även innebära övernattningar till en viss del.

Kompetens, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och praktiskt lagd och som trivs i en roll med mycket kundkontakter, service och problemlösning. Du har teknisk utbildning inom bygg, el eller elektronik och troligtvis en bakgrund inom byggbranschen, exempelvis som hantverkare eller liknande. Har du tidigare arbetat som servicetekniker i liknande roll är det meriterande. Du har ett intresse för och en god förståelse för tekniska lösningar, el och elektronik.

Arbetat är varierat och innebär både interna och externa kontakter. Du är social och kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är van vid och trivs med att möta kunder, ge service och hitta tekniska lösningar. Då arbetet är självständigt är det viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull, systematisk och effektiv.

Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

VELUX erbjuder dig

Ett självständigt och spännande arbete, med goda utvecklingsmöjligheter, i ett internationellt företag som är marknadsledande inom sin bransch. VELUX erbjuder dig en utvecklande arbetsplats, som präglas av nyfikna, kompetenta och engagerade medarbetare. Du kommer att få en god introduktion och stöd av erfarna kollegor under din introduktion och upplärning. VELUX erbjuder dig goda villkor, tjänstebil och övrig utrustning som är nödvändig för att utföra arbetet.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har VELUX Svenska AB valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg på JKS Sverige på 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 0709683019
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VELUX Svenska AB är marknadsledande när det gäller takfönster med tillhörande solskydd och automatik på den svenska marknaden. VELUX Svenska AB är ett självständigt dotterbolag inom VELUX Gruppen som med en passion för dagsljus och frisk luft, skapat bättre boendemiljö för människor över hela världen i mer än 80 år. VELUX Gruppen är verksam i mer än 40 länder och har globalt mer än 10 000 medarbetare.

VELUX Svenska AB har sitt huvudkontor i Helsingborg.