DIGITAL MARKETING COORDINATOR

DIGITAL MARKETING COORDINATOR

Brinner du för digital marknadsföring? Är du en kreativ och analytisk person som håller dig uppdaterad kring trender och nyheter inom online marketing? Vill du arbeta med spännande produkter, trevliga kollegor och ett starkt varumärke i en internationell koncern? Just nu söker vi en ny kollega som vill arbeta som Digital Marketing Coordinator. Ta chansen! Hos oss får du möjlighet att göra skillnad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Detta är en nyinrättad tjänst och vi ser med glädje fram emot din input och din erfarenhet inom området. Du kommer att tillsammans med din närmsta kollega bl.a. arbeta med och ansvara för:
  • Hemsida/Landningssidor
  • Digital kommunikation och marknadsföring
  • Varumärkesbyggande aktiviteter i digitala kanaler
  • Leadsgenerering via sociala medier och hemsida
  • Skapa och följa upp kampanjer för ny- och merförsäljning
  • Arbeta med sociala medier (Facebook, Houzz m.m.)
  • Övrigt förekommande uppgifter på marknadsavdelningen
Tjänsten är på heltid med placering i Helsingborg. Du ingår i ett team om sju personer och rapporterar till vår marknadschef.

Kvalifikationer och personlighet
Du har relevant högskoleutbildning (eller motsvarande) och något års erfarenhet av digital marknadsföring i ett produktbolag. Saknar du högskoleutbildning har du istället längre relevant arbetslivserfarenhet, i närtid, vilken du kompletterat med kurser inom digital marknadsföring.

Du behärskar både svenska och engelska obehindrat och har mycket lätt för att uttrycka dig både skriftligen och muntligen. Du har också kunskaper i MS Office och Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Indesign).
Erfarenhet av något CM system är meriterande (vi använder Sitecore). Har du dessutom kunskap inom SEO är det mycket meriterande.

Som person är du engagerad, kreativ och nytänkande. Du har ett stort intresse för färg, form och trender inom området men är också analytisk och resultatfokuserad samt förstår vikten av att skapa och inte minst följa upp sälj- och marknadskampanjer.

För att kunna trivas och göra ett bra jobb är det av stor vikt att du kan identifiera dig med våra kärnvärden engagemang, ömsesidig respekt, ständiga förbättringar, lokala initiativ och noggrannhet.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten.

Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504.

Vi arbetar med urvalet löpande och vill därför ha din ansökan redan idag. Du ansöker om tjänsten genom denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:206218/
Ansökan tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Velux, Helsingborg, Digital Marketing Coordinator, Digital Marknadskoordinator, Online Marketing Coordinator, Marknadskoordinator, Marknadsförare
Mer info
Kontaktperson Helena Heijmink
Telefon 070-554 03 42
Område Helsingborg
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 25 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VELUX Gruppen förser byggnader med dagsljus och frisk luft genom alla tak. Produktportföljen består av ett brett sortiment av takfönster samt lösningar till platta tak. Dessutom erbjuder VELUX Gruppen många typer av solskydd och dekorationslösningar, jalusier, monteringsprodukter, produkter för fjärrstyrning och termiska solfångare till montering i taket.

Vi arbetar i en teambaserad miljö, där vi lägger vikt på ömsesidig respekt och där initiativ och engagemang belönas med ansvar och utveckling. VELUX är en del av VKR-gruppen. Vi är ca 10 000 medarbetare och finns i mer an 40 länder. Mer information om företaget finner du på www.velux.se