Maskinmontör till ett växande företag i Helsingborg

Maskinmontör till ett växande företag i Helsingborg

Jobbeskrivning

Nu söker vi dig som vill ta dig an en ny utmaning och vara en del av ett företag som växer med 30% per år. Företaget behöver hjälp med att montera deras unika maskiner som de levererar världen över. När maskinerna är monterade går de igenom ett sluttest som ser att de har blivit rätt monterade.

Du kommer att bli anställd hos Uniflex och uthyrd till vår kund i 6 månader, och sedan är företagets ambition att anställa dig direkt på företaget.

Arbetstiderna är förlagda mellan ca 07-16 måndag till fredag, och företaget jobbar med flextid.

Arbetsplatsen kan enkelt nås med både buss och tåg.

Personliga egenskaper

Du behöver inte vara utbildad mekaniker eller montör, men meriterande är om du har studerat tillexempel fordonsprogrammet eller en annan utbildning där dina praktiska kunskaper har satts på prov.
Vidare har du en arbetslivserfarenhet som tillexempel montör eller inom ett annat praktiskt område. Du kanske har meckat mycket med bilar, monterat andra typer av komponenter och har inga problem med att montera efter ritningar.
Ditt tekniska intresse är högt och du har god förståelse för hur maskiner ska skruvas ihop.
Du är väldigt noggrann i ditt arbetssätt och prioriterar hög kvalitet. Dessutom fungerar du väl både i grupp och enskilt.

Tjänsten ska tillsättas så snart rätt kandidat hittas, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.