Är du student & vill jobba extra med kontorsservice?

Uniflex AB · Administration · 16 juli

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker till en av våra kunder i Helsingborg en sociala och driven medarbetare för extraarbete vid sidan av studierna eller annat deltidsarbete. Arbetsuppgifter innefattar praktiska uppgifter på kontoret, posthantering, assistering av beställningar och mottag/leverans av gods till kontoret.

Vissa datum är redan förbestämda och du som söker tjänsten måste vara tillgänglig för arbete den 4/7, 6/7, 18/7 samt 20/7 mellan 8-17. Även datumen 27/6, 29/6, 11/7, 13/7 tiderna 8-12. Andra tider kommer löpande och du meddelas innan.

Personliga egenskaper

Du som söker har en god kommunikativ förmåga och sprider glädje i teamet. Du är lättlärd och arbetsvillig. Vidare tar du stort ansvar för ditt arbete och gillar att ta egna initiativ.

Vi söker dig som drivs av att ge bra service och har ett öga för detaljer.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från kontorsarbete.

För att vi ska kunna behandla din ansökan är det viktigt att du antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Viktigt är att du kan styrka detta med ett intyg. Ange därför i din ansökan vad du studerar eller vad din andra huvudsakliga sysselsättning är. Om du inte uppger detta kommer vi inte kunna behandla din ansökan.

Skicka din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 juli

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.