Arbetsglad student till receptioner i Helsingborg

Uniflex AB · Administration · 31 okt

Om jobbet

Jobbeskrivning

Nu söker vi dig som studerar på högskola/universitet/komvux eller på distans och vill få erfarenhet som receptionist/värdinna.
Du kommer att ingå i vår bemanningspool och bli utbokad för olika receptionsjobb i Malmöregionen. Fördelen för dig som är student är att du anger hur du finns tillgänglig för jobb, och vi bokar ut dig därefter. Kravet är dock att du ska finnas tillgänglig minst 3 dagar i veckan. Om du studerar på distans och ofta finns tillgänglig så har du en fördel i sökandet av tjänsten.
Vi samarbetar med många välkända företag och för rätt person kan det finnas goda möjligheter att göra sig ett namn ute på marknaden och knyta värdefulla kontakter.

Arbetsuppgifterna är receptionsuppgifter, kontorsservice av olika slag samt att serva olika företag internt med det som efterfrågas. Du behöver inte ha någon utbildning, utan upplärning sker på plats. Arbetstiderna är ofta förlagda förmiddagar 07.00-12.00 eller hela dagar 08.00-17.00.

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten ska ha minst 1 år kvar på dina studier. Var noga med att specifisera i din ansökan vad du sturderar och hur länge du har kvar på dina studier, då vi inte behandlar ansökningar som inte kommer från studenter för denna tjänst.

De personliga egenskaperna som är meriterande för tjänsten är positiv, kommunikativ och serviceinriktad.

Skicka in din ansökan redan idag för att öka dina chanser att komma på en intervju!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.