Få erfarenhet inom reception och kontor

Uniflex AB · Administration · 18 okt

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker serviceinriktade kandidater till vår bemanningspool för receptionsjobb och kontorsservice. Arbetet är på deltid och du som söker tjänsten måste ha en annan sysselsättning på minst 50%. Detta betyder att du antingen studerar eller har ett annat deltidsjobb på minst 50%.

Som konsult i vår bemanningspool för reception och kontorservice kommer du att ha olika arbetsplatser inom Helsingborgsområdet och få erfarenhet av receptionsyrket, praktiska kontorsuppgifter, assistering mm.

Du som söker tjänsten bör vara tillgänglig för jobb minst två dagar i veckan.

Personliga egenskaper

Du har en god kommunikativ förmåga och sprider glädje i teamet. Du är lättlärd och arbetsvillig. Vidare tar du stort ansvar för ditt arbete och gillar att ta egna initiativ.

Vi söker dig som drivs av att ge bra service och har ett öga för detaljer.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från administrativa uppgifter.

För att vi ska kunna behandla din ansökan är det viktigt att du antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Viktigt är att du kan styrka detta med ett intyg. Ange därför i din ansökan vad du studerar eller vad din andra huvudsakliga sysselsättning är. Om du inte uppger detta kommer vi inte kunna behandla din ansökan.

Skicka din ansökan redan idag! Vi arbetar med urval löpande.
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.