Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Maskinoperatör sökes till ett företag med stora utvecklingsmöjligheter

Maskinoperatör sökes till ett företag med stora utvecklingsmöjligheter

Jobbeskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som maskinoperatör på ett företag som har ett högt tempo i sin produktion. Företaget står inför en spännande framtid och vill nu ha förstärkning från duktiga män och kvinnor.
Som maskinoperatör på företaget är du ansvarig för att maskinerna i produktionen fungerar som de ska. Dina arbetstider är förlagda dagtid måndag till fredag, ca 07-16. Tjänsten börjar med en 6 månaders uthyrning till vår kund, med chans för förlängning och direktanställning på företaget.

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten har en teknisk bakgrund och har troligtvis arbetat som maskinoperatör tidigare, eller haft en annan motsvarig tjänst inom maskinarbete.
Personliga egenskaper som är meriterande för tjänsten är att du är driven, positiv och lojal mot din arbetsplats.
Tjänsten ska tillsättas så fort rätt person hittas. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Starka Malmö: samma som starka HBG
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Uniflex
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.