Miljöarbetare/chaufförer med C-kort och YKB till Urbaser i Helsingborg

Miljöarbetare/chaufförer med C-kort och YKB till Urbaser i Helsingborg

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Ängelholms kommun, med vår depå i Helsingborg som stationeringsort och utgångspunkt. Nu behöver vi förstärka avdelningen med en driftig och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Du arbetar vid behov och täcker bland annat upp vid arbetstoppar (t.ex. vid storhelger) eller när ordinarie personal är frånvarande – perfekt för dig som söker ett flexibelt extrajobb!

Som miljöarbetare har du en viktig roll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Ängelholm rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon
  • Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt avvikelserapportering
  • Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du:
  • Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon
  • Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling
  • Har lokalkännedom kring Ängelholm
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Omgående
Anställningsform och omfattning: Behovsanställning. För rätt person finns möjlighet att anställningen övergår till ett sommarvikariat.
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag-fredag. Skiftkörning fm/em 06.00-14.00 samt 14.00-22.00
Placering: Utgår från Helsingborg och hämtar i Ängelholm

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.