Indoor sales / customer service till internationellt transportbolag i Helsingborg

Indoor sales / customer service till internationellt transportbolag i Helsingborg

Kort om tjänsten
TX Logistik AB söker en ny kollega för kundtjänst, transportkoordinering och indoor sales. Du kommer att vara företagets ansikte ut mot kunderna, som främst är stora internationella transportföretag. Är du den vi söker?

Om verksamheten
TX Logistik AB är ett internationellt transport- och järnvägsföretag med fokus på miljövänliga transporter. Företaget erbjuder nationella och internationella transporter i sin egen produktion, med starkt fokus på kvalitet och god kundservice. De närmaste åren kommer att präglas av tillväxt. Bolaget ägs till sin helhet av ett kapitalstarkt internationellt bolag.

Mer om tjänsten
Du kommer att vara företagets ansikte ut mot kunderna, sköta den dagliga kundkontakten samt transportkoordinering. Samtidig är du länken mellan kund och produktion, där du ska säkra en god fyllnadsgrad.

Din profil
Du är utåtriktad och trivs med många bollar i luften, samtidigt är du bra på att skapa relationer och prata med människor. För att lyckas i rollen behöver du vara social och ha lätt för att samarbeta. Vi söker dig som är engagerad, utvecklingsbar och som är beredd att växa med bolaget.

Övriga önskemål
  • Drivande, proaktiv och inflytelserik som person
  • Flytande på engelska i tal och skrift, stort plus om du även kan prata tyska
  • Erfarenhet från transportbranschen är en fördel
Anställningsomfattning är heltid och tjänstgöringsort är Helsingborg.

Vad vi erbjuder
Du kommer att vara anställd i ett ekonomiskt sunt företag med högt i tak och korta kommandovägar. Du kommer att vara en del av ett proaktivt företag, som drivs av bra kollegor med möjlighet till personlig utveckling.

Om du har frågor om anställningen är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Patrik Åström på +46708814259.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 jan 2021 (46 dagar kvar)