Vi söker en orderplockare till kund i Helsingborg!

Vi söker en orderplockare till kund i Helsingborg!

Om tjänsten
Just nu söker vi en medarbetare till vår kund i Helsingborg, som kan jobba med orderplock. Som lagermedarbetare hos vår kund är du en mycket viktig del av verksamheten. Du kommer jobba med att plocka ihop och packa order som ska skickas iväg till deras kunder. Du använder truck i ditt dagliga arbete, även dator används. Arbetet utförs självständigt och du behöver kunna ta ansvar för att ditt arbete utförs korrekt.

Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och känner ansvar för att göra ett bra arbete. Du måste kunna arbeta självständigt och själv se vad som behöver göras. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Det är krav att du har truckkort, då du kommer använda truck i ditt dagliga arbete. Du behöver ha behörighet för A1-4 och B1-4. Har du behörighet för B5 är det meriterande. Vidare behöver du också ha god datorvana.

Körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Övriga villkor
Arbetstider: Måndag-fredag 07.00-16.00
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Start: Omgående

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag på www.tranpenad.se då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 sept 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att företag och människor ska växa. Idag är vi en av Sveriges största bemanningsföretag med omkring 2 000 medarbetarer. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om.